Antena Căutare

Un oligarh rus se pregateste de cel mai scump divort din istorie

Dmitry Rybolovlev se confrunta cu cel mai costisitor divort din istorie, dupa ce sotia sa i-a cerut 3,8 miliarde de lire sterline. Femeia, in varsta de 43 de ani, il acuza de numeroase infidelitati si ca si-a plimbat amantele cu iahtul familiei.


Miza o reprezinta un iaht in valoare de 72 de milioane de lire, acostat in Italia, si o serie de proprietati de lux de la Londra pana in Singapore, inclusiv o vila in valoare de 62 de milioane de lire din Palm Beach (Florida), pe care cuplul a cumparat-o de la Donald Trump.

Printre bunurile lui Rybolovlev se mai numara o colectie de arta ce include tablouri semnate de Picasso, Van Gogh, Gauguin si Monet.

Sotia oligarhului, in varsta de 43 de ani, il acuza de numeroase infidelitati si ca si-a plimbat amantele cu iahtul familiei, relateaza Daily Telegraph.

Cazul este judecat la un tribunal din Elvetia si a scos din nou la lumina stilul de viata extravagant al elitei ruse.

Canicula loveste Italia, Belgia si Germania. Tornade si furtuni in Franta si SUA... Azerbaidjanul cere ajutorul SUA pentru solutionarea conflictului cu Armenia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x