Antena Căutare

Un roman din UK a strans 1 200 de lire sterline pentru sinistrati

Inno Brezeanu a reusit sa stranga donatii de peste 1 200 de lire sterline pentru sinistrati, dupa ce a facut o cursa de o suta de kilometri pe role. Romanul s-a decis sa participe la cursa Londra-Cambridge, de duminica, alaturi de 10 000 de biciclisti si alti 14 roller skateri.



"A fost foarte greu, dar trebuia sa reusesc. In viata deseori ne zbatem pentru lucruri marunte, iar acest proiect prin care reusim sa aducem acea raza de speranta in sufletele sinistratilor de la inundatii a meritat toate eforturile. Trebuia sa termin, iar in acele cateva momente grele ale cursei m-am gandit la sinistrati, am incercat sa imi imaginez nevoia uriasa de ajutor pe care trebuie sa o simta familiile ramase pe drumuri. Asa ca am continuat si odata ajuns la linia de finish am simtit ca am facut ceva bun pentru romani si Romania", a declarat Inno Brezeanu.

Prin campania de donatii inceputa joi dupa-amiaza s-au strans pana in prezent peste £1200. Donatiile pot fi facute in continuare pana vineri, 30 iulie 2010 la www.justgiving.com/inno .

Cursa lui Inno face parte din campania "Daruieste sinistratilor si adu-le o raza de speranta", care se desfasoara la Londra pana la data de 30 iulie a.c. Aceasta campanie isi propune strangerea de ajutoare si donatii banesti pentru sustinerea victimelor inundatiilor recente din Romania.

Aeronavele militare israeliene au fost consemnate la sol dupa tragedia din Romania... Vremea extrema pune probleme in mai multe parti ale lumii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x