Căutare Live

Unul dintre cei mai apreciaţi designeri din lume s-a născut în România!

Adam Tihany a decorat cele mai luxoase hoteluri şi restaurante din lume. Cea mai nouă operă este Hotelul Oriental Mandarin din Las Vegas.

Adam Tihany a decorat cele mai luxoase hoteluri şi restaurante din lume. Cea mai nouă operă este Hotelul Oriental Mandarin din Las Vegas iar criticii l-au descris ca pe un loc luxos, care emană bun gust şi confort. Născut în România,

Tihany a emigrat împreună cu familia lui în Israel iar ulterior el s-a stabilit în New York. În 2001 a fost numit cel mai bun arhitect de interior din lume de revista New York Times.

Vezi VIDEO pe observator.tv!

68 de avocaţi sunt acuzaţi de BLASFEMIE şi riscă pedeapsa cu MOARTEA! Unde se întâmplă asta... După Conchita, POTOPUL! După rezultatul de anul acesta, SE RETRAG de la Eurovision și îşi fac propriul concurs...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri