Antena Căutare

UPDATE! Egipt: Procesul lui Mubarak, reluat pe 15 august

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak a fost adus cu ambulanta in sala de judecata. Mubarak se afla intr-o cusca pe o targa, iar medicii i-au administrat perfuzii.

UPDATE 18.35: Dupa mai multe ore de proceduri juridice in interiorul Academiei de Politie din Cairo, judecatorul a decis reluarea procesului fostului presedinte egiptean si al fiilor sai pe data de 15 august, conform Associated Press

UPDATE 16.40: Mubarak, fiii sai, Alaa si Gamal, precum si ceilalti inculpati au pledat nevinovati la toate capetele de acuzare.

Mubarak a fost adus la Academia de Politie din Cairo, unde va incepe procesul pentru coruptie si uciderea unor manifestanti, informeaza AFP. Fostul presedinte a fost luat din spital, din orasul Sharm el-Sheikh.

Peste 1000 de politisti si soldati se afla la Academia de Politie, pentru a asigura securitatea, iar la proces au fost autorizate sa participe in jur de 600 de persoane. Printre acestea se afla si avocatii, familii ale victimelor si jurnalisti.

Inainte de sosirea lui Mubarak, la sediul Academiei au izbucnit niste conflicte intre sustinatori de-ai fostului lider egiptean si opozanti. Confruntarile au fost aplanate de fortele de ordine, care au instalat un cordon de securitate intre cele doua tabere.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Autorul atentatelor din Norvegia a crutat viata catorva copii de 10 si 11 ani... The Independent: Incercarea lipsita de onoare a lui Sarkozy de a hartui romii din Franta, un esec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x