Antena Căutare

UPDATE! Ralph M. Steinman, laureat al premiului Nobel pentru MEDICINA, a murit cu trei zile inainte de anuntul oficial!

Saptamana premiilor Nobel se deschide astazi la Stockholm, prin anuntarea laureatului premiului pentru medicina. Marti, va fi anuntat premiul pentru fizica, miercuri pentru chimie si joi pentru literatura. Laureatul premiului Nobel pentru economie va fi anuntat in 10 octombrie, potrivit nobelprize.org.

UPDATE 16:50! Canadianul Ralph Steinman, recompensat luni, alaturi de alti doi cercetatori, cu premiul Nobel pentru Medicina 2011, a decedat in urma cu trei zile din cauza unui cancer la pancreas, a anuntat universitatea americana unde lucra omul de stiinta, relateaza AFP.


"Dl. Steinman a decedat in 30 septembrie", a precizat Universitatea Rockefeller, intr-un comunicat, adaugand ca cercetatorul, in varsta de 68 de ani, suferea de cancer la pancreas de patru ani.



UPDATE! 12: 59 Bruce A. Beutler si Jules A. Hoffmann
Ralph M. Steinman
"descoperirile din domeniul activarii imunitatii inascute" . "Descoperirea celulelor dedritice si al rolului adaptiv al acestora in sistemul imunitar"


UPDATE! 12:30




Comitetul Nobel norvegian, care decerneaza premiul pentru Pace, are de ales dintre 241 de personalitati, insa istoricul specializat in aceste premii Asle Sveen inclina spre o persoana ca bloggerul tunisian Lina ben Mhenni, care a furnizat pe internet informatii despre revoltele din tara sa.



O alta candidata cu sanse importante este Israa Abdel Fattah, din Egipt, alaturi de Miscarea 6 aprilie, a carei fondatoare este. Fattah ar putea fi recompensata pentru eforturile depuse pentru evitarea varsarii de sange in Egipt.

Premiile - o diploma, o medalie si un cec de 10 milioane de coroane suedeze (1,08 milioane de euro) - vor fi inmanate la Stockholm si la Oslo in 10 decembrie, data aniversara a mortii savantului suedez Alfred Nobel.



Vezi LIVE ceremonia de decernare a premiilor Nobel AICI!



Foto: osulibrary.oregonstate.edu



Presedintele Iranului propune desfiintarea Israelului ca „solutie simpla” pentru conflictul israeliano-palestinian... ViDEO! Nava noua de un miliard si 200 de milioane de dolari pentru flota americana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x