Antena Căutare

Uraganul Irene a lasat in urma cel putin 20 morti. Opt state au fost devastate de furtuna

Temutul uragan Irene a lasat in urma cel putin 20 morti, in cele 8 state pe care le-a traversat in acest weekend. Iar autoritatile anunta ca pericolul inca nu a trecut. La New York insa, situatia este sub control, dupa ce uraganul a fost mult mai bland decat se preconizase.


Uraganul a trecut, pericolul ramane. Acesta este mesajul autoritatilor americane dupa ce Irene a fost retrogradata de agentia de meteorlogie la statutul de furtuna tropicala.

Presedintele american a atras atentia si asupra faptului ca revenirea la normalitatea se va face treptat, perioada de recuperare putand fi una destul de lunga.

Duminica, uraganul a lovit si orasul New York, dar situatia a fost mult mai buna decat se preconizase initial. Doar cinci cartiere ale metropolei au fost inundate. Cea mai afectata a fost zona Long Beach.

La doar cateva ore dupa ce Irene a parasit New Yorkul, autoritatile au declarat ca situatia este sub control. In consecinta, astazi aeroporturile din New York vor fi redeschise.

Irene nu afectat numai statele de coasta. In Vermont, autoritatile au fost nevoite sa evacueze mai multe localitati dupa ce au fost puternic afectate de furtuna. La sase ani dupa devastatorul uragan Katrina, Irene a lovit opt state americane, lasand peste patru milioane de persoane fara curent electric.



Tripoli: Rebelii au descoperit un aeroport secret si o aeronava de lux, folosite numai de Gaddafi si apropiatii sai... Studiu: Elvetia nu mai este cea mai sigura tara din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x