Vaticanul le cere preotilor sa-si "condimenteze" slujbele cu scandaluri

Preotii catolici de la Roma au primit indicatii de la un oficial al Vaticanului sa vorbeasca despre scandalurile religioase in slujbele lor, scrie Daily Mail.

"Trebuie sa ne reamintim ca propagarea credintei nu se face numai prin predici. Poate fi transmisa printr-un mesaj de 140 de caractere pe Twitter "copiilor televizorului si internetului".


"Aparitia televizorului si a informatiilor online cere sa fim scurti si transanti, sa ajungem la miezul problemei, intr-un mod colorat si plin de actiune. Iar Biblia este plina de simboluri si imagini", a incheiat cardinalul in varsta de 69 de ani care se anunta a fi viitorul Papa.

Gianfranco Ravasi a fost numit cardinal de Papa Benedict al XVI in noiembrie 2010 si este in acest moment presedintele Consiliului Poncif pentru Cultura.

Acesta mai scrie si pe blogul ziarului italian Il Sole.

Foto: telegraph.co.uk

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri