Antena Căutare

Vești bune! Asistenta infectată cu virusul Ebola s-a vindecat!

După câteva săptămâni în care a crezut că se va stinge, asistenta care a fost infectată cu virusul Ebola în Sierra Leone s-a vindecat.

După câteva săptămâni în care a crezut că se va stinge, asistenta care a fost infectată cu virusul Ebola în Sierra Leone s-a vindecat.

Suntem foarte fericiți să aflăm de vindecarea colegei noastre”, a declarat purtătorul de cuvânt al filialei norvegiene a MFF, Jonas Haagensen.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre vindecarea acesteia, căci purtătorul de cuvânt a fost foarte rezervat. Nici măcar tipul de tratament ce i-a fost administrat femeii de 30 de ani nu se cunoaște.

De la începutul epidemiei, virusul Ebola a făcut peste 4.500 de victime, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

OBLIGAT să trăiască între PATRU PEREȚI! Cum arată bărbatul care dacă iese pe străzi MOARE! E alergic la TEHNOLOGIE!... EA este femeia care a SCĂPAT de EBOLA în doar 14 zile!...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x