Antena Căutare

VIDEO! Cautatorii de aur vor sa se imbogateasca in Germania

"Goana dupa aur" din California secolelor trecute este reeditata, astazi, la proportii mai reduse, chiar in inima Europei. Valea unui rau din vestul Germaniei atrage tot mai multi vizitatori dornici sa plece acasa macar cu cateva miligrame de pulbere de aur, adunata prin metodele vremurilor de demult.

In timp ce moneda euro se clatina, iar dolarul nu o duce nici el prea bine, multi europeni redescopera ceea ce a fost, dintotdeauna, o valoare sigura - aurul. Iar unii sunt gata sa invete cum sa-l caute, cu unelte traditionale. O tabara de instructie pentru cautatori de aur s-a instalat, de curand, pe valea unui rau de langa Dortmund. Ideea i-a venit unui geolog care, dupa ce a cautat aur prin Africa, Asia si America, si-a amintit ca-l poate gasi mai aproape de casa.

Specialistii considera ca nisipurile de pe valea raului Eder ascund, in total, 35 de tone de aur, care nu poate fi exploatat prin metode industriale.
Asa ca aici este locul cel mai potrivit pentru a invata meseria de cautator de aur, chiar si fara sperante de imbogatire peste noapte.

Chiar daca nu vor face avere, cu putin noroc, participantii pot spera sa recupe
reze pretul cursului - 15 euro, echivalentul catorva zeci de miligrame de metal pretios.

Autorul masacrului din Norvegia vrea sa fie examinat de un psihiatru japonez!... Europa ne da o mana de ajutor: cofinantarea, redusa de la 15%, la 5%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x