Antena Căutare

VIDEO! Elvetia, tara imigrantilor: Multe afaceri ar putea intra in faliment fara portughezi

Din cauza crizei economice, Elvetia a devenit taramul fagaduintei pentru mii de europeni. Ramasi fara serviciu oamenii s-au refugiat in tara cantoanelor, spre nemultumirea elvetienilor, care au devenit minoritari in unele localitati.

Din cauza crizei somajul a atins cote record in multe state europene. Este si cazul Portugaliei. Pentru ca nu au mai gasit niciun job in tara lor multi portughezi au imigrat in Elvetia.

Numarul de imigranti este atat de mare incat unele localitati elvetiene au fost pur si simplu ocupate de straini. Acestia din urma accepta salarii mai mici decat cetatenii din tara cantoanelor, si contribuie astfel la consolidarea economiei. In acelasi timp insa le strica socotelile multor elvetieni.

Toata lumea a subestimat imigrarile in Elvetia. Sunt mult mai mari decat am anticipat. Cred ca trebuie sa oprim libertatea de miscare, fiindca nu o mai putem controla. Trebuie sa impunem limite si sa o controlam. Daca accesul strainilor in Elvetia ar fi restrictionat, multe afaceri ar putea intra in faliment.



Foto:genevalunch.com

O romanca de 24 de ani a murit intr-o prapastie din Grand Canyon: Voia sa fie cea mai tanara cataratoare... VIDEO! Vezi cum a impresionat Barack Obama un elev surd!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x