Antena Căutare

VIDEO: Expozitie internationala de ambarcatiuni de lux la Dubai: Sute de exponate, sute de milionari...

Cer senin, apa de un albastru perfect si multe yahturi aliniate la milimetru... Dubai este, in aceste zile, paradisul luxului in materie de ambarcatiuni de ultima generatie.

Vedeta expozitie are 50 de metri lungime, iar interiorul concureaza si umileste orice apartament de lux. Doar 22 de milioane de euro costa yachtul, insa doritorii nu au intarziat sa apara.

La acet targ vin oameni din Oman, din Qatar, Kuweit sau Bahrain. Toti stiu ca Expozitia de Ambarcatiuni din Dubai e un eveniment obligatoriu pentru ei, daca vor sa-si cumpere iahturi.

Peste 430 de ambaracatiuni au fost expuse, in total, in Dubai.

In paralel, dar pe uscat, in Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite are loc zilele acestea si o expozitie de avioane de lux. Sunt zeci de exponate, majoritatea pentru uzul privat al milionarilor, care pot fi admirate aici. Iar daca unii inca stau pe ganduri, demonstratiile aeriene cu siguranta ii conving de faptul ca un avion la palatul omului nu strica niciodata.

foto: Hepta.ro

Ducesa de Cambridge a confirmat, din greseala, ca va naste o fetita... O romanca stabilita in Anglia si-a batut si infometat fiica! A primit 15 ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x