Antena Căutare

VIDEO! O fetita de origine romana uimeste America

La 6 ani, un copil de origine romana uimeste America. Recent, Lori Ann a devenit cea mai tanara participanta din istoria concursului de inteligenta "National Spelling Bee". Din pacate insa, micuta a ratat calificarea in finala.

Tanara a atras atentia presei americane dupa s-a calificat in competitia nationala deschisa elevilor pana in clasa a VIII-a. Lori Anne a fost ajutata sa invete cum sa spuna cuvintele pe litere de mama sa, Sorina Vlaicu Madison, de origine romana.

La prima proba a calificarii in finala, Lori si-a primit cuvantul pe care urma sa-l pronunte, si-a potrivit microfonul la inaltimea sa si a cerut juriului sa-i dea si definita. Apoi, fara nicio problema, Lori Anne Madison a rostit cuvantul pe litere.

Emotiile si-au spus, insa, cuvantul la a doua proba. Micuta, care locuieste in Woodbridge, Virginia, a ratat pronuntia corecta si a pierdut calificarea in faza finala a concursului.

Lori stia sa citeasca inainte sa implineasca doi ani, are ore de bazin de patru ori pe saptamana si vrea sa concureze la Olimpiada.

Egipt: Starea de urgenta, ridica dupa 30 de ani de la instaurare... VIDEO! Politistii romani lupta cu infractorii romi la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x