Antena Căutare

VIDEO! O turista olandeza a supravietuit, timp de 18 zile, doar cu apa

O turista olandeza aflata in Spania a supravietuit, timp de 18 zile, intr-o prapastie de unde nu mai putea iesi, fara sa consume altceva decat apa. Descoperita, in cele din urma, din intamplare, femeia a fost salvata si dusa la spital, unde nu i s-a descoperit nicio leziune grava.

Femeie de 40 de ani, amatoare de drumetie, nu mai fusese vazuta din data de 17 iunie, de cand isi parasise hotelul din sudul Spaniei, pentru a se plimba. Se pare ca, surprinsa de lasarea intunericului, ea a alunecat intr-o prapastie pe malul unui rau, de unde nu a mai putut iesi prin forte proprii.

Familia, ramasa in Olanda si ingrijorata ca nu mai primea vesti, a alertat dupa cateva zile autoritatile. Insa cautarile nu au dat niciun rezultat pana ieri.

Femeia a supravietuit doar cu apa din rau, timp de 18 zile, pana cand a fost vazuta intamplator de alti drumeti. Echipa garzii civile, care a salvat-o cu ajutorul unui elicopter, spune ca operatiunea a fost dificila fiindca femeia se afla intr-un loc greu accesibil.

Dupa toata incercarea prin care trecuse, ea era constienta si a cooperat cu salvatorii. Supravietuitoarea este internata intr-un spital din Malaga, dar medicii nu i-au gasit nicio vatamare grava si ii vor permite, probabil, sa paraseasca spitalul chiar astazi.

Barack Obama, dialog cu cetatenii americani prin Twitter... Zeci de copii, luati ostatici intr-o gradinita din Malaezia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x