Antena Căutare

VIDEO! Printul Charles promoveaza turismul romanesc in Marea Britanie

Ca printul Charles indrageste Romania stim deja. De curand insa, el a ales sa promoveze tara noastra intr-o emisiune difuzata de Travel Chanel, un post de televiziune englez. Printul vorbeste despre Transilvania din postura de descendent al lui Vlad Tepes. Si chiar se mandraste cu asta.

Ascuns sub mii de kilometri de padure fara drumuri, peisajul medieval este probabil singurul din lume care a mai supravietuit.

Printul Charles se numara printre cei care promoveaza Romania, in serial. Poarta o discutie degajata cu moderatorul in care ii marturiseste ca se mandreste cu faptul ca are legaturi cu Romania.

Printul Charles a vizitat chiar anul acesta Romania si s-a aratat foarte incantat de timpul petrecut aici. In ultimii ani, mostenitorul coroanei britanice a facut mai multe vizite private in judetul Covasna.

La sfarsitul episodului, moderatorul ii lauda pe localnici ca au incercat sa pastreze traditia si au facut aceste locuri mai frumoase. Potrivit site-ului Travel Channel, documentarul "Wild Carpahia" va fi difuzat pe 30 octombrie.



Hepta
New York, cea mai atractiva piata imobiliara... Spania se alatura proiectului NATO de aparare antiracheta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x