Antena Căutare

VIDEO! Protest emotionant la Oslo. 40.000 de norvegieni au cantat langa tribunalul unde se judeca procesul lui Anders Breivik

Un protest emotionant a fost organizat, joi, la Oslo, in apropierea tribunalului unde se judeca procesul lui Anders Behring Breivik. Aproximativ 40.000 de norvegieni au cantat impreuna piesa "Children of the Rainbow" la cateva strazi de sediul tribunalului. Oamenii s-au indreptat apoi in fata tribunalului, relateaza The Telegraph, citat de Hotnews.

Alte cateva mii de norvegieni au organizat astfel de adunari in alte orase din tara.


Mobilizati in ciuda ploii, cu flori si umbrele in mana, mii de persoane s-au strans pentru a intona piesa "Copiii curcubeului" a norvegianului Lillebjoern Nilsen, pe care Breivik a dat-o exemplu in timpul marturiei de la proces ca fiind propaganda marxista, pentru ca vorbeste de societatea multiculturala pe care teroristul o uraste.

Breivik si-a numit victimele "tradatori" care isi meritau moartea si a afirmat ca a trecut printr-un proces prin care si-a dezumanizat tintele pentru a putea sa puna in aplicare atacurile.

Francois Hollande catre cancelarul Merkel: “Seriozitate bugetara da, austeritate pe viata, nu”... Premierul iordanian a demisionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x