Antena Căutare

VIDEO! Revolta la un liceu din Peru. Elevii au luat cu asalt scoala si l-au batut pe director

Revolta fara precedent la un liceu din Peru. Elevii, parintii lor si chiar cativa profesori si-au unit fortele impotriva directorului, acuzat de deturnare de fonduri. Mai mult decat atat, ei spun ca seful institutiei vine beat la serviciu. In ciuda interventiei politiei, cladirea a fost luata cu asalt, iar directorul agresat si facut de ras.

Hotarati sa il forteze pe directorul Leonardo Nuna sa demisioneze, elevii si parintii au luat cu asalt cladirea liceului. Directorul s-a incuiat in biroul sau si a chemat fortele speciale sa in protejeze, dar nimic nu a putut opri multimea.

Nuna a fost tarat in curtea scolii si batut de multime. Politia a fost nevoita sa foloseasca gazele lacrimogene pentru a potoli oamenii.

Desi a respins toate acuzatiile, directorul liceului, care nu a fost schimbat in mod oficial din functie, a disparut fara urma si nu se stie daca va mai reveni.

Ban Ki-moon, reconfirmat pentru un nou mandat de Secretar General al ONU... Il Giornale: Soferii romani, o adevarata "specie" criminala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x