Căutare Live

Video. Vara s-a dus, oficial! Imagini cu PRIMA NINSOARE de anul acesta

Dacă ne-am bucurat câteva luni bune de temperaturi de peste 30 de grade, acum se pare că vremea devine din ce în ce mai capricioasă, peste tot. Furtuni, rafale de vânt şi, deşi este abia jumătatea primei luni de toamnă, avem şi prima zăpadă!

Dacă ne-am bucurat câteva luni bune de temperaturi de peste 30 de grade, acum se pare că vremea devine din ce în ce mai capricioasă, peste tot. Furtuni, rafale de vânt şi, deşi este abia jumătatea primei luni de toamnă, avem şi prima zăpadă!

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Firmă de pariuri, mize pe numele unui antrenor mort. Unde s-a petrecut grozăvia...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri