Antena Căutare

Vladimir Putin are probleme de sanatate. Presedintele rus si-a anulat vizitele in strainatate

Presedintele rus Vladimir Putin si-a amanat vizitele in strainatate din cauza unor probleme de sanatate, dupa cum scrie cotidianul rus Vedomosti

Problema presedintelui rus este legata de o "veche leziune" la coloana vertebrala, "care s-a agravat dupa un zbor al lui Putin cu deltaplanul" in Siberia, la inceputul lunii septembrie, au declarat surse apropiate de Kremlin."Presedintele urmeaza in prezent un tratament profilactic, iar medicii i-au recomandat sa renunte la toate zborurile care nu sunt bune pentru coloana sa vertebrala", scrie cotidianul Vedomosti.

Din acest motiv, Putin si-a anulat, in octombrie, o calatorie in Siberia, acolo unde trebuia sa inaugureze darea in exploatare a unui important zacamant de gaz, Bovanenkovskoie, in peninsula Iamal.

In plus, de la inceputul lunii octombrie, Putin a facut o "pauza in privinta vizitelor sale in strainatate", subliniaza Vedomosti.

Un summit regional al CSI (fosta URSS, mai putin tarile baltice si Georgia) prevazut initial pentru 1-2 noiembrie in Turkmenistan a fost amanat pentru 5 decembrie, argumentatia oficiala fiind reprezentata de agenda incarcata a presedintilor tarilor participante, printre care si Vladimir Putin.

De altfel, vizitele presedintelui rus in Bulgaria, India si Turcia, prevazute pentru luna noiembrie, au fost amanate pentru decembrie, potrivit presei locale, aminteste Vedomosti.

Dimitri Peskov, purtatorul de cuvant al lui Vladimir Putin, a confirmat ca presedintele are o usoara leziune de natura sportiva. Totusi, Peskov a negat ca aceasta leziune ar putea afecta activitatea presedintelui. "Astfel de afirmatii nu au niciun fundament (...). Fiecare sportiv are multe leziuni, dar acest fapt nu este un motiv pentru a-si limita activitatile", a declarat Peskov pentru agentia Interfax.

Proteste violente in Portugalia, pe fondul masurilor de austeritate luate de guvern... Socant! O fetita a baut zece ani clor, fortata de femeia care o ingrijea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x