Antena Căutare

Familia Regală în zi de sărbătoare! Cine să fie cel care aude pentru a 36-a oară “La mulți ani”?

Veselie mare în Familia Regală Britanică. Este ziua când simpatica ducesă, Kate Middleton aude cum i se cântă “La muți ani” Da, asta pentru că astăzi împlinește 36 de ani.

Veselie mare în Familia Regală Britanică. Este ziua când simpatica ducesă, Kate Middleton aude cum i se cântă “La mulți ani”. Da, asta pentru că astăzi împlinește 36 de ani.

Evenimentele emoționante curg în viața ducesei. Ieri a fost o altă zi importantă, atât pentru Kate cât și pentru soțul ei, Prnțul William: micuța lor, Prințesa Charlotte, și-a petrecut ieri prima zi la creșă.

Cum era de așteptat, Kate nu va da petrecere de ziua ei. Și nici nu va pune un selfie cu ea suflând în tort. Secretarul personal al ducesei a declarat că Middleton își va petrece ziua în privat.

Kate Middleton se va simți și mai special de ziua ei, fiindcă cineva îi va transmite direct din pântecul ei “La mulți ani, mami!” Ducesa este însprcinată, din nou. Ea va naște în luna aprilie.

De ce Beyonce, Miley Cyrus și Eminem dețin recorduri mondiale?... Actorii din serialul „Dosarele X”, recompensați! Cine sunt cei care au primit o stea pe Aleea Celebrităților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x