Antena Căutare

Femeia care a întreținut relații intime cu 300 de persoane într-un an și-a impus o nouă provocare. Ce vrea să facă de acum înainte

Annie Knight, în vârstă de 26 de ani, este cunoscută ca fiind cea mai activă femeie din punct de vedere sexual din Australia. Aceasta a depășit numărul de 300 de persoane cu care a întreținut relații intime într-un an, atât bărbați, cât și femei, și are în vedere să ducă la bun sfârșit o nouă provocare. Iată ce a dezvăluit.

Colaj cu Annie Knight
Femeia care a întreținut relații intime cu 300 de persoane într-un an și-a propus o nouă provocare. | Instagram

Annie Knight este o femeie cunoscută pe rețelele sociale din mediul online, care s-a auto-intitulat ca fiind cea mai activă femeie din punct de vedere sexual din Australia. Aceasta se mândrește cu faptul că într-un singur an a reușit să întrețină relații intime cu mai mult de 300 de persoane.

Annie, la vârsta de 26 ani, este admirată și urmărită de un număr de aproape 79 000 de persoane pe pagina sa de Instagram, acolo unde postează tot ce se întâmplă în viața ei.

Citește și: Cea cunoscută drept „cea mai sexy fată de la meteo”, s-a pozat într-o ipostază îndrăzneață și senzuală. Cum arată Yanet Garcia

Ce provocare și-a propus femeia care a întreținut relații sexuale cu peste 300 de persoane

De curând, Annie Knight și-a propus să își găsească un partener sau o parteneră cu care să rămână într-o relație frumoasă și de durată, și tocmai de aceea și-a lansat o provocare prin care i-a surprins pe mulți dintre internauți.

Femeia dorește să iasă la întâlniri în fiecare săptămână pe o perioadă de un an, pentru a avea ocazia să poată cunoaște cât mai mulți oameni și pentru a decide cine îi va fi alesul sau aleasa.

Annie a dezvăluit că este singură de trei ani și că pe parcursul acestora a dat doare de „mincinoși” și de oameni care pretindeau că sunt altcineva, iar aceste lucruri nu sunt deloc pe placul ei.

„[Nu am avut niciodată] o viață bazată pe întâlniri. Obișnuiam să merg la aproximativ trei întâlniri pe an, așa că de aceea vreau să fac asta de acum înainte. Nu am fost prea mult invitată, așa că am vrut să-mi ofer un stimulent și voi posta părerile mele în online”, a susținut Annie Knight, potrivit Daily Star.

Citește și: Ea este noua Pamela Anderson! S-a pozat ca în Baywatch, într-un costum de baie prea mic pentru formele voluptoase

Noua ei aventură a început deja și pare că femeia se ține de promisiune. Annie postează pe TikTok videoclipuri în care povestește cum a fost la întâlnirile pe care le-a avut până acum. Ea susține faptul că este foarte pretențioasă și că au fost cazuri în care a plecat de la întâlniri, deoarece persoana respectivă s-a comportat urât cu angajații restaurantului, iar ea nu este de acord cu așa ceva.

Ultimul clip în care a povestit o întâlnire dovedește faptul că Annie a ajuns la săptămâna cu numărul 52 a noii provocări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii ei sunt impresionați de noua ei abordare și îi comentează la videoclipuri cerându-i ocazia de a ieși cu ea la întâlniri.

Citește și: Loredana, forme perfecte în cea mai mulată și decupată rochie de până acum. Fanii, în extaz când diva s-a întors din profil

Totodată, femeia în vârstă de 26 de ani este apreciată pentru că se află în top 0,2% dintre creatorii unei rețele sociale care este recunoscută pentru faptul că acolo nu există cenzură.

Annie Knight a fost chiar concediată pentru că activează pe o astfel de rețea socială, iar furia pe care a avut-o la acel moment a făcut-o chiar să conteste decizia. Cu toate acestea, situația a rămas așa pentru că oricum nu a fost mulțumită de slujba pe care a avut-o.

Citește și: Antonia s-a pozat în cea mai sexy ipostază, doar în lenjerie intimă. Cum a apărut în mediul online, fără inhibiții

Drumuri din mai multe zone din țară sunt închise și blocate. Pe unde nu se poate circula din cauza zăpezii și a viscolul... Cu ce se confruntă femeia care nu a mai mâncat de patru ani. Cum arată și cum este posibil acest lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x