Antena Căutare

Program Formula 1™, Marele Premiu al Japoniei. Urmărește al patrulea weekend de spectacol de pe circuit, 5 – 7 aprilie

Antena este casa Formula 1™ în România. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de canalele Antena şi în platforma AntenaPLAY.

colaj mașini formula 1 circuit suzuka, Marele Premiu al Japoniei Galerie
Antena este casa Formula 1™ în România | GettyImages

Antena este casa Formula 1™ în România pentru următorii trei ani. Toate cele 24 de curse pline de adrenalină pot fi urmărite pe canalele Antena și în AntenaPLAY.

După o cursă plină de emoție în Australia, Formula 1™ merge în Japonia în weekendul 5 - 7 aprilie.

Citește și: Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al Australiei a fost pe canalele Antena și în AntenaPLAY! Carlos Sainz a câştigat!

Programul complet pentru Formula 1™, Marele Premiu al Japoniei. Urmărește al patrulea weekend de spectacol de pe circuit, 5 - 7 aprilie

În acest sfârșit de săptămână, pe canalele Antena și în AntenaPLAY se pot urmări antrenamentele, calificările și cursa Marelui Premiu al Australiei.

Citește și: Alexander Albon a suferit un accident grav în primul antrenament Formula 1™ din Australia. A fost arborat steagul roșu

Vineri, 5 aprilie, prima sesiune de antrenamente va avea loc live în AntenaPLAY, de la 05:30. Cea de-a doua sesiune de antrenamente va fi live în AntenaPLAY, de la 09:00.

Sâmbătă, 6 aprilie, vor avea loc a treia sesiune de anrenamente și calificările. A treia sesiune de antrenamente începe la 05:30, în AntenaPLAY. Calificările vor fi live în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN, de la 09:00.

Duminică, 7 aprilie, va avea loc cursa Marelui Premiu al Japoniei, de la 08:00, în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Australiei. Max Verstappen în pole position

Anul trecut, Max Verstappen s-a impus pe circuitul de la Suzuka. După un weekend de coșmar în Australia, Max vine cu forțe proaspete în Japonia. Carlos Sainz a câștigat cursa Marelui Premiu al Australiei.

Pentru mai multe detalii despre Formula 1™ accesează Antena Sport.

Citește și: Cine este Lily Muni He. Iubita lui Alex Albon are o carieră de succes. Cum l-a întâlnit pe pilotul Williams

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Citește și: Ce se întâmplă cu weekendul de Grand Prix al lui Alex Albon după accidentul din această dimineață. Anunțul a stârnit controverse

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x