Antena Căutare

1 aprilie, Ziua Păcălelilor. Cele mai bune idei de farse pentru prieteni

1 aprilie, Ziua Păcălelilor. Nu te-ai gândit până acum ce farse le vei face prietenilor, colegilor, prinților sau persoanei iubite?! Noi avem câteva sugestii interesante pentru tine.

1 aprilie, Ziua Păcălelilor. Nu te-ai gândit până acum ce farse le vei face prietenilor, colegilor, prinăilor sau persoanei iubite?! Noi avem câteva sugestii interesante pentru tine.

1. Cât timp vă aflaţi la cumpărături, lipeşte-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. În momentul în care va încerca să iasă din magazin se va declanşa alarma.

2. O păcăleală mai veche, dar care merge tot timpul, este să schimbi zahărul cu sarea

3. La școală sau la muncă, cumpăra o pungă de chipsuri cât mai mare, de preferat dintre cele mai scumpe, toarnă piper măcinat peste chipsuri şi agită punga astfel încât să nu verşi conţinutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasă şi serveşte-i insistent.

4. Pentru colegii de şcoală o farsă veche dar mereu de efect este lipirea unei fise sau a unei bancnote pe jos la intrarea în clasă! Trebuie să se aplece cineva să o ridice sigur.

5. Intră in camera părinților sau a prietenilor seara și fixează alarma cât mai devreme.

6. La cumpărături, lipeşte-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. La ieșirea din magazin se va activa alarma și sigur va veni cineva de la pază să verifice situația.

Bancuri de 1 aprilie. Cele mai haioase glume

1. „- Iubire dacă aș fi însărcinată, ce ai vrea să fie?

- Păcăleală de 1 aprilie !!! ”

2. „Păcăleală de 1 aprilie:

-Iubitule,țin să te anunț că te am înșelat cu vecinul de la 4 !

-Ceee?

-Păcăleală de 1 apriie,dragule!

-Pff,mă speriasem !

-Nu te-am înșelat cu vecinul de la 4, am și eu standardele mele ...te-am înșelat cu șefu tău. ”

3. „Soția și-a bătut crunt soțul. La judecată este întrebată ce s-a întâmplat:

- Mai întâi m-a chemat acasă în timpul serviciului, apoi m-a dezbrăcat și m-a întins în pat. Iar apoi, cu un rânjet de cretin, mi-a spus că este 1 aprilie!”

Descoperire șocantă la Mărăcineni! Un cadavru mumificat a fost găsit în apropierea vilei lui Ceaușescu. Autoritățile au ... 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor. Ce nu este bine să faci azi. Bărbații pot avea mare ghinion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x