Antena Căutare

453 de ani de la moartea lui Nostradamus și profețiile care au schimbat omenirea

Profetiile lui Nostradamus au starnit mereu numeroase controverse. Chiar si astazi, 2 iulie, la 453 de ani de la moartea acestuia, unii oameni inca asteapta indeplinirea unor previziuni ale acestuia. Afla care sunt cele mai cunoscute profetii istorice care s-au adeverit și ce ar urma sa se intample.

Profețiile lui Nostradamus au stârnit mereu numeroase controverse. Chiar și astăzi, 2 iulie, la 453 de ani de la moartea acestuia, unii oameni încă așteaptă îndeplinirea unor previziuni ale acestuia. Află care sunt cele mai cunoscute profeții istorice care s-au adeverit și ce ar urma să se întâmple.

Pe numele său real Michel Nostradame, a fost un faimos farmacist francez care și-a câștigat notorietatea după ce, în 1555, a apărut prima sa lucrare „Les Propheties”. Această carte a devenit populară în întreaga lume și a creat în jurul lui Nostradamus un adevărat cult.

Pentru toți cei interesați de profeții și lumea mistică, Nostaradamus a repezentat mereu un punct de reper. Până acum, ce a prezis celebrul medic s-a adeverit în proporție de 70%.

Pierre de Ronsard scria despre contemporanul său: „Asemenea unui oracol antic, el a prezis timp de mulți ani o mare parte a destinului nostru. Evident, profetul s-a bucurat de respectul familiei regale și de o faimă tot mai mare, până la moartea sa, în 1566. Inevitabil, mulți au rămas extrem de sceptici în privința lucrării sale sau, chiar mai rău, l-au considerat un simplu șarlatan inteligent care profita de cei creduli.”(wikipedia.org)

Nostradamus și-a prezis chiar și moartea spunând: „Lângă bancă și pat voi fi găsit mort. După ce într-o seară a anunțat că nu va supraviețui nopții următoare, s-a stins într-un acces de gută și a fost găsit mort a doua dimineață în dormitor, lângă masa de lucru.”

Citește și: Semnele din Biblie ce anunță sfârșitul lumii! Apocalipsa va veni în cel mai neașteptat mod posibil

Trei profeții ale lui Nostradamus care auschimbat omenirea

1. Revoluția Franceză

Predicţie: „Sclavii vor cânta şi vor cere. Ca prinţii şi lorzii să fie ţinuţi în închisoare. Mai târziu, cei fără creier. Vor considera acestea enunţuri divine.”.

Ce s-a întâmplat: Oamanii s-au revoltat și au pornnit o revoluție, lând cu asalt Bastilia. Căderea Bastliei a reprezentat oprirea abuzurilor monarhiei și preluarea puterii de către țărani.

2. Atentatele din septembrie 2001

Profeție Nostradamus: „Un foc zguditor din centrul pământului va cauza fiori în Oraşul Nou Două roci mari vor purta urmele mult timp“ .

Ce s-a întâmplat: Pe 11 septembrie 2001, în timpul unui atac terorist, turnurile gemene din New York au fost distruse.

3. Marele incendiu din Londra

Profeție: „Sângele celor drepţi va fi cerut la Londra Ars în focul din 66 Bătrâna doamnă va cădea din locul ei înalt Şi o mulţi din aceeaşi sectă vor fi ucişi“

Ce s-a întâmplat: Pe 2 septembrie 1666, un mic incendiu izbucnit la o brutărie s-a transformat într-un foc ce avea să rămână în istorie. Mii de case şi fabrici au fost arse.

Cartea care a prezis tot viitorul. Descoperirea celor mai precise profeții din prezent: Totul este descris perfect!

Citește și: Cartea care a prezis tot viitorul. Descoperirea celor mai precise profeții din prezent: Totul este descris perfect!

Profețiile lui Nostradamus pentru următorii cinci ani

2019 – puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii spre întorc cu făța către Dumnezeu;

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren;

2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;

2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;

2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale;

Surse: wikipedia, adevarul.ro

Produsele de îngrijire care nu trebuie să îți lipsească vara... „Bică fără frică” și-a ținut promisiunea! De ce a apărut jurnalistul Decebal Rădulescu doar în chiloți într-un studio TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x