Antena Căutare

Profețiile lui Nostradamus pentru România sunt terifiante! Tragediile de care ar fi pândiți românii

Între profețiile lui Nostradamus pentru anul 2019 se numără și unele ce ar putea afecta România și alte țări europene. Una dintre profețiile terifiante ale profetului francez se referă la inundații devastatoare.

Între profețiile lui Nostradamus pentru anul 2019 se numără și unele ce ar putea afecta România și alte țări europene. Una dintre profețiile terifiante ale profetului francez se referă la inundații devastatoare.

Profeția lui Nostradamus legată de inundații devastatoare se referă la Europa și în mod special la Ungaria, Italia, Republica Cehă și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

O altă profeție a lui Nostradamus pentru anul 2019, ce se referă la Europa, dar și la Statele Unite ale Americii, face referire la creșterea numărului de atacuri teroriste.

De altfel, o profeție a lui Nostradamus pentru 2019 ce pare să se fi îndeplinit deja se referă la faptul că mulți oameni își părăsesc casele și încearcă să se refugieze în Europa, din cauza extremismului religios din Orientul Mijlociu și al conflictelor violente.

Potrivit unei alte profeții a lui Nostradamus, americanii trebuie să se pregătească pentru „marele cutremur”, care va fi devastator, cu o magnitufine de peste 8 grade pe scara Richter.

Cele mai spectaculoase ținute de la decernarea premiilor Oscar! Cum s-a îmbrăcat partenera de viață a lui Bradley Cooper... Sibiu 2019. Povestea celui mai vechi muzeu din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x