Căutare Live

A câştigat trei zile la rând la loterie, iar în a patra zi s-a întâmplat ASTA! "Dumnezeule, cum a fost posibil aşa CEVA?"

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să uimească o lume întreagă după a devenit protagonistul unei situaţii de-a dreptul incredibile.

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să uimească o lume întreagă după a devenit protagonistul unei situaţii de-a dreptul incredibile.

Este vorbade spre Peter Congdon de 67 de ani, un bărbat care a simţi că îl paşte norocul. Timp de trei zile la rând, acesta a câştigat mici sume de bani la loteria locală.

La îndemnul celor apropiaţi, britanicul a decis să joace din nou. Se aştepta să câştige în jur de 25 de lire, dar apoi a venit surpriza: câştigase premiul cel mare de 13.538.000 de lire, adică peste 20 de milioane de dolari.

Cazul lui a devenit cunoscut în toată lumea.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri