Antena Căutare

A fost descoperit secretul pătratelor colorate de pe ambalajul pastelor de dinți! Uite ce înseamnă

Toţi am observat "pătrăţelele" colorate, dar niciodată nu ne-am gândit la ce folosesc şi de ce au fost puse acolo! După ce vei afla, sigur acesta va fi primul lucru la care te vei uita când o să cumperi pasta de dinţi

Toţi am observat "pătrăţelele" colorate, dar niciodată nu ne-am gândit la ce folosesc şi de ce au fost puse acolo! După ce vei afla, sigur acesta va fi primul lucru la care te vei uita când o să cumperi pasta de dinţi.

Albastre, negre, roşii sau verzi, toate stau imprimate pe ambalaj! Nu le-am luat în seamă, dar ne spun exact cât de NATURALĂ şi SĂNĂTOASĂ este pasta de dinţi pe care o folosim.

ALBASTRU = Plante naturale + elemente din zona medicinei

NEGRU = chimicale

ROŞU = Elemente naturale + chimicale

VERDE = Componente 100% naturale

IMPORTANT! Sigur că descoperirea internauţilor pare una senzaţională, dar adevărul pare să fie cu totul altul. Micile zone colorate din "subsolul" tubului sunt folosite pentru realizarea acestora.

Astfel, senzorii maşinăriilor care realizează ambalajele vor avea un punct de reper în momentul în care se va face separarea faţă de următorul tub!

Prin urmare, citiţi datele de pe ambalaj dacă doriţi să vedeţi ce conţine pasta de dinţi pe care o folosiţi şi nu luaţi atât de mult în calcul culorile care apar în josul tubului!

Trei CHEFI din Franţa au luat lecţii de gătit de la măicuțele din Moldova. Au învățat să facă „poale-n brâu” ca la mama ... Cum știi dacă te afli sau nu în relația potrivită! Semne care te ajută să ”descifrezi” totul ...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x