Antena Căutare

A murit cea mai bătrână femeie din România. Urma să împlinească 109 ani

Cea mai bătrână femeie din România a murit la venerabila vârsta de 108 ani. Peste doar câteva luni, urma să împlinească 109 ani.

Cea mai bătrână femeie din România a murit la venerabila vârsta de 108 ani. Peste doar câteva luni, urma să împlinească 109 ani.

Margit Szemenyei sau Tanti Margit, cum îi spunea apropiații, a murit , iar reprezentanții Primăriei Caransebeş, oraş în care a locuit femeia, au precizat că ea a fost cel mai vârstnic om din ţară, dar şi un exemplu pozitiv pentru toţi cei din jurul său, scrie realitatea.net.

Anul trecut, pe 10 august, bătrâna fusese sărbătorită de familie și de toți cei dragi sufletului său. La împlinirea celor 108 ani, a primit o diplomă, un buchet de flori şi suma de 8.000 lei, fiecare mie simbolizând câte un an împlinit peste sută. Aceasta a fost felicitată pentru exemplul de longevitate pe care l-a dat generaţiilor mai tinere.

Ce se întâmplă dacă arunci usturoiul încolțit la gunoi? Vei avea o mare surpriză! Sigur nu vei mai face greșeala asta... A doua jumătate a lui 2016 va fi de coșmar pentru această zodie! Va suferi din dragoste, va plânge din cauza trădărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x