Antena Căutare

A profețit cele mai mari schimbări ale omenirii, iar acum planeta tremură de teamă! Uite ce urmează să se întâmple!

Puțini sunt cei care au auzit de Nikolaas van Rensburg, dar acesta s-a remarcat pentru numeroasele profeții pe care le-a făcut.

Puțini sunt cei care au auzit de Nikolaas van Rensburg, dar acesta s-a remarcat pentru numeroasele profeții pe care le-a făcut.

Una dintre acestea s-a referit la războiul mondial, previziune ce s-a adeverit. Mai mult decât atât, a prevestit gripa spaniolă și numeroasele pierderi cauzate de aceasta.

Tot Nikolaas van Rensburg a făcut profeții despre al Doilea Război Mondial, independența Irlandei și a statelor africane, a vorbit despre Organizația Națiunilor Unite și despre probleme actuale precum nașterea unei boli ce ucide millioane de oameni (SIDA), decesul prințesei Diana sau catastrofa de la Cernobîl.

Potrivit acestuia, al treilea conflict mondial se va desfășura între Marea Britanie, Germania și Statele Unite la un capăt, iar Rusia la celălalt. Se pare că acest război va fi atât de puternic încât marile puteri ale lumii vor ajunge să fie la stadiul de lumea a treia.

După aceea, omenirea va cunoaște o perioadă de mare schimbare.

Fenomen paranormal la o școală! Camerele de supraveghere au înregistrat totul!... Memorabil! Cel mai tupeist student a uimit toată România! Profesorul i-a dat un răspuns pe măsură!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x