Antena Căutare

Această femeie avea o linie pe unghie și nu i-a dat atenție timp de 10 ani. Nu i-a venit să creadă ce boală gravă o provoca

O femeie a fost devastată să afle adevăratul motiv pentru care avea o dungă pe unghie. De 10 ani de zile, ea observase semnul, însă nu a crezut că este ceva grav. Acum regretă și spune că ar fi trebuit să ia măsuri mai devreme. 

O femeie a fost devastată să afle adevăratul motiv pentru care avea o dungă pe unghie. De 10 ani de zile, ea observase semnul, însă nu i-a acordat atenție. Acum regretă și spune că ar fi trebuit să ia măsuri mai devreme.

Captura TikTok

Maria Sylvia a creat valuri în social media după ce și-a spus povestea pe Tiktok. Femeia a atras atenția asupra faptului că unghiile trebuie verificate pentru că pot ascunde semne ale unor boli grave. În cazul ei, malanomul, cel mai periculos tip de cancer de piele.

Femaia, din SUA, a explicat că a observat pentru prima dată semnul pe unghia ei în anul 2012. Pe atunci, aceasta era palidă și marginile moi. Mai târziu, a apărut o linie maro, în decurs de aproximativ un an.

Postând pe contul său de social media, Maria a discutat despre cum este viața sa după ce a primit diagnosticul crunt.

Citește și: Creatura care seamănă cu un „extraterestru” care a pus pe jar tot internetul. Este complet transparentă și are antene

Ce a aflat femeia după ce a consultat un alt medic

”Am umblat pe la medici tot timpul. Eram atlet, așa că îmi făceam analizele în fiecare an. Nimeni nu a observat unghia până la un specialist. Probabil asta s-a întâmplat în jurul anului 2014 și el a spus: ”Oh, e ciudat”. Dar nu se potrivește cu statisticile. Așa că, dacă pur și simplu crește, știi, du-te și vezi un medic.”, a spus ea, potrivit The Sun.

Maria a explicat că nu a avut nicio durere la nivelul unghiei și „s-a gândit că este o aluniță pentru că asta mi-au spus”.

„Prietenul meu m-a împins cu adevărat să o fac o biopsie. Așa că am făcut-o. Era la sfârșitul lunii ianuarie, când am aflat că este un caz de melanom subungual. Deci, practic, asta se traduce doar prin cancer sub unghie.”, a povestit femeia.

Melanomul subungual este cancerul de piele de sub unghii - atât degetele de la picioare, cât și de la mâini - și este deosebit de dificil de detectat și tratat precoce. Pacienții pot crede în mod greșit că au doar vânătăi ale unghiei sau chiar să nu observe deloc o schimbare.

Citește și: O femeie a câștigat 3 milioane de dolari din lozuri răzuibile într-un inteval de 2 luni. Cum a fost posibil

Maria a spus că propria ei dungă maro a crescut din patul unghial, unde stătea o aluniță canceroasă.

Femeia a suferit o intervenție chirurgicală în care medicii i-au „smuls” unghia și o parte din os. Dar, din fericire, noile rezultate ale testelor au arătat că nu mai există celule canceroase în unghia ei.

Ea i-a încurajat pe internauți să ceară o părere medicală dacă observă acest semn pe unghie.

@frankenthumbttv I wish I were joking lol but i have some awesome photos #SmoothLikeNitroPepsi #theadamproject #cancer #darkhumour #fml #myjourney ♬ original sound - kooze

Citește și: Un reporter transmitea în direct informații atunci când a început să privească fix și să repete cuvinte. Ce a pățit

Un reporter transmitea în direct informații atunci când a început să privească fix și să repete cuvinte. Ce a pățit... O jurnalistă prezenta știrile atunci când telespectatorii s-au speriat. Ce s-a întâmplat, chiar în timpul transmisiunii ...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x