Antena Căutare

Două gemene, afaceriste de succes la doar 21 de ani

Diana şi Daniela, surori gemene în vârstă de 21 de ani, au dat confortul oraşului pentru viaţa la sat. Încă mai sunt studente, dar reuşesc să fie şi fermieri de succes.

Diana şi Daniela, surori gemene în vârstă de 21 de ani, au dat confortul oraşului pentru viaţa la sat. Încă mai sunt studente, dar reuşesc să fie şi fermieri de succes.

În marea de pieţari din Oradea, se zărește o faţă neobişnuită. Nu că ar fi diferită în vreun fel, dar e prea tânără. Este Denisa, o tânără care, la 21 de ani, are propria afacere. Vine în piaţă să vândă brânză, smântână şi alte produse la ferma ei.

Denisa şi sora ei geamănă, Daniela puteau face orice. Puteau merge oriunde, puteau visa la orice carieră. Dar, pentru ele, fericirea nu se măsoară în numărul perechilor de pantofi sau în cel al orelor petrecute în faţa oglinzii, ci în lucrurile despre care pot spune că le-au făcut cu mâna lor şi care nu sunt deloc puţine.

”Eu am 168 de oi, 40 de familii de albine și peste două hectare de teran”, spune Denisa.

Au ajuns la această performanţă reuşind într-un capitol la care ţara noastră e corigentă: fonduri europene. Au primit câte 40.000 de euro pentru a-şi dezvolta afacerea cu animale.

Împreună, cele două surori sunt responsabile pentru peste 1.000 de animale. Ca să nu mai punem la socoteală terenul sau faptul că în tot acest timp reuşesc să facă şi o facultate. Studiază în domeniul alimentaţiei, iar, în paralel, mai fac şi o şcoală de asistente medicale.

Sunt două tinere care au înţeles că succesul nu înseamnă neapărat un loc de muncă la o multinaţională, rate la un apartament, la o maşină şi iluzia confortului. Succesul începe şi se termină cu efortul pe care îl depui pentru visul tău.

Puteți urmări edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

În doi ani, oamenii ar putea face agricultură pe Lună... O zi excelentă îi aşteaptă pe vărsători! Horoscopul zilei de 3 decembrie, cu Andreea Joiţa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x