Antena Căutare

Afla cum va evolua omenirea peste cateva sute de ani!

Intotdeauna am fost preocupati de necunoscut. Iar viitorul este una din cele mai mari necunoscute ale omenirii.



Cei de la Discovermagazine.com au facut un top mai glumet cu privire la ce ne va astepta peste mai mult sau mai putin timp:

1. Atunci cand viitorul ne va prinde din urma nu il vom recunoaste ca pe o perioada de sine statatoare. Vom fi atat de obisnuiti cu schimbarile tehnologice, incat prezentul pe care il traim este de fapt viitorul pe care il asteptam atunci cand eram copii.

2. Pana in anul 2175, marii oameni ai planetei au descoperit deja raspunsurile la cele mai grele intrebari din instorie. Aceastea sunt: Nu, Da, Da, insa nu este chiar cum ne gandisem noi, Evrik!.

3. Ultimul iPhone lansat de cei de la Apple (intitulat NanoNano) este atat de mic, incat poate fi inghitit din greseala. Se intampla ca de multe ori mesajele vocale trimise prietenilor sa contina zgomote ciudate.

4. In anul 2327 oamenii s-au imprieteni deja cu extraterestrii. Vorbesc frecvent cu ei si au fost invatati foarte multe de vietatile care pana acum 300 de ani ne erau foarte ciudate.

5. In anul 5000 va aparea o noua rasa de oameni. Principala lor trasatura fizica distinctiva este legata de craniu. Acesta este mult mai proeminent decat la Homo Sapiens.

Sursa: Antena 3
Foto: lgn1298643267.site-fusion.co.uk

Funeriu despre "inexactitudini" si EBA: "Ne va mai lua inca 20 de ani sa invatam sa vorbim documentat&quo... FOTO! Vezi cele mai artistice pistoale de pe net!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x