Antena Căutare

Ai folosit greșit până acum bețișoarele pentru testat parfumul. Cum se folosesc corect aceste benzi din toate magazinele

Benzile de testare a parfumului sunt prezente în aproape toate magazinele de cosmetice, mai ales în parfumerii, însă cum le-ai folosit până acum a fost greșit. Iată cum este corect, de fapt.

colaj foto cu oameni care testeaza parfum Galerie
Ai folosit greșit până acum bețișoarele pentru testat parfumul. | profimediaimages.ro/shutterstock.com

Clienții ar putea crede că pulverizarea parfumului pe o bucată de hârtie este modul prin care testăm corect mirosul, dar se pare că toți am folosit acele mici benzi în mod total incorect. Un parfum nou vă poate face să vă simțiți ca nou, oferindu-vă încredere și un impuls diferit, mai ales dacă îl sunteți o persoană care se lasă influențată de mirosurile inedite.

Parfumul este o alegere profund personală, oamenii purtând adesea un parfum care le definește personalitatea timp de ani de zile, dar alegerea combinației perfecte poate fi dificilă. Mulți dintre noi folosim adesea benzile de hârtie pentru a testa aromele, însă există un aspect important în acest proces.

Cum se folosesc în mod corect benzile de testare pentru a simți cu adevărat cum miroase un parfum. Nu se pulverizează pe partea groasă a bucății de hârtie

Se pare că am folosit cu toții micile benzi de testare în mod total greșit. Emma, specialist în frumusețe și expert în parfumuri, a împărtășit în mediul online cum se folosesc de fapt testerele de hârtie care ne ajută să simțim mirosul parfumului.

"Îmi pare rău să vă spun asta, dar ați pulverizat parfumul pe partea greșită a benzii. O să vă spun cum puteți face acest lucru ca un expert data viitoare". Expertul în parfumuri face apoi o demonstrație, pulverizând partea mai mică a benzii de test, în loc de partea mai mare, care este folosită în mod obișnuit, relatează tabloidul Mirror.

Citește și: Ce sunt produsele cruelty-free și de ce sunt tot mai apreciate

Benzile de testare din hârtie se numesc de fapt mouillettes, care înseamnă "dip" în franceză și se referă la fâșiile de pâine pe care îi înmoi într-un ou fiert tare. Neașteptat, dar forma este inspirată din bucătăria franceză.

Citește și: Sătulă de critici, o tânără cu o imperfecțiune la nivelul feței a oferit o lecție de viață. Ce i-au scris oamenii apoi

Ei bine, mouillettes de parfum pot avea toate formele și dimensiunile, dar de obicei sunt o bandă subțire de hârtie cu un vârf sau un capăt mai mic. "Ar trebui să pulverizezi partea subțire", a spus Emma, "În general, ții partea mai groasă și pulverizezi partea mai subțire."

Ea a explicat că o bucată mai mică de hârtie captează mai puțin parfum, prin urmare poți simți mirosul aproape de realitate și de felul în care este eliberat atunci când îl porți pe piele, în schimb, când pulverizezi pe suprafața mai mare a benzii de hârtie absoarbe mai mult și îi ia mai mult timp până la vaporizare, iar mirosul nu va fi cu acuratețe cel pe care îl vei simți ulterior pe piele.

Citește și: 7 ingrediente toxice din cosmetice pe care trebuie să le eviți cu orice preț

Modul în care se “dezvoltă” un parfum este aproape mai important decât mirosul inițial, deoarece acesta dezvăluie nuanțele care ies la suprafață pe măsură ce se încălzește - care reprezintă adevărata aromă. De asemenea, parfumurile vor fi diferite de la o persoană la alta în funcție de Ph-ul pielii, motiv pentru care parfumul preferat al prietenului tău ar putea mirosi oribil pe tine, dar minunat pe el.

Emma a adăugat că atunci când un magazin îți oferă un tester din hârtie, pătrat, mai mare, este pentru ca parfumul să dureze mai mult și să-l poți lua acasă. Cel mai indicat, este, ca atunci când te-ai hotărât să alegi un anumit parfum, înainte de a-l cumpăra, testează-l pe piele.

Citește și: Un tânăr se juca pe calculator atunci când poliția a decins la el în casă. Ce s-a auzit după ce a sunat, din greșeală, la urgențe

Un tânăr se juca pe calculator atunci când poliția a decins la el în casă. Ce s-a auzit după ce a sunat, din greșeală, l... O femeie a născut natural un bebeluș macrosom de 5,89 de kilograme! Cum a arătat copilul la naștere. Imaginile au deveni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x