Antena Căutare

Ai putea sa locuiesti aici? Vezi casa cu peretii din sticla (inclusiv cei din interior)!

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa locuiesti intr-o casa de sticla, prin care sa vezi absolut totul in jurul tau? Arhitectul Carlo Santambrogio a dorit sa vada cum este sa fie rezidentul unui asemenea concept . Iar rezultatul este... cel putin spectaculos!

Are toate caracteristicile unei case normale, doar ca totul este facut... din sticla. Chiar si peretii din interior (da, si cei de la baie). Ideea a fost a arhitectului Carlo Santambrogio, care a dorit sa nasca un nou concept: acela al contopirii cu omului cu natura si al dezihnibarii. Ai tot ce iti trebuie: un pat mare si confortabil, un jacuzzi in stil oriental, tehnologie si mult, mult spatiu. Mai mult, "cubuletul" numit casa este mobil, deci poate fi mutat in orice peisaj. Cu grija, bineinteles.

In plus, mai exista si alte dezavantaje, mai ales pentru cei pudici. Vecinii pot auzi si vedea mai tot ce faci. Insa aceasta este doar teorie si, probabil, nimeni nu ar putea sa stea cu adevarat intr-o asemenea casuta. Poate doar o vedeta excentrica, de genul Lady Gaga. Cine stie?

Opera de arta a fost prezentata in cadrul showroom-ului de la Londra si tot acolo sunt expuse si fotografiile detaliate.

Nu rata GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Hepta

Cea mai tare reclama! O sportiva a mers pe o sfoara legata intre doua camioane in miscare!... Palatele rromilor bogati din comuna Buzescu, imortalizate de fotografii revistei National Geographic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x