Antena Căutare

Alegeri SUA: Operatorii romani de turism fac deja oferte pentru vara lui 2013

Nici nu au trecut bine alegerile din Statele Unite, ca operatorii romani de turism s-au gandit sa faca un ban cinstit. In Romania, curg ofertele pentru o vacanta in America, pentru vara lui 2013.

Proverbul "tara arde si baba se piaptana" se potriveste perfect celor care se ocupa cu vacantele noastre, doar ca este drept, nu tarisoara noastra este pe foc, ci America, din cauza alegerilor prezidentiale. Acesta poate fi si unul dintre motivele, pentru care operatorii de turism s-au gandit sa profite de valul de informatii ce vin din Statele Unite si sa-si promoveze ofertele pentru concediile din vara.

Asa se face ca, pe mailurile unor romani au fost trimise promotionale, care suna, in perfecta concordanta cu prezidentialele din America: "Alege si tu SUA pentru vara anului 2013". Mai mult, ofertele sunt insotite si de indemnuri cum ar fi "Grabeste-te sa prinzi un loc in SUA pentru vara viitoare".

Iar pentru cei "prinsi in mreje", un concediu in Statele Unite, de 10 zile, incluzand transport cu avionul, porneste de la 990 de euro.

Un barbat a fost jefuit de doua ori in cateva secunde!... Localnicii unui oras din Africa de Sud sunt terorizati de pinguini ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x