Antena Căutare

Alina a găsit această creatură în casă și a înghețat de spaimă. Ce este vietatea care seamănă cu un paianjen, dar nu e

Alina, în vârstă de 25 de ani, a înghețat de spaimă după ce a văzut pe peretele de lângă bucătărie un ”păianjen uriaș”. Conform ei, creatura avea 18 cm și este foarte diferită de clasica insectă.

harvestmen, o specie de insecte, pe un perete din lemn Galerie
Alina, în vârstă de 25 de ani, a înghețat de spaimă după ce a văzut pe peretele de lângă bucătărie un ”păianjen uriaș”. Conform ei, creatura are 18 cm și este foarte diferită de clasica insectă | Shutterstock.com

Tânăra din Cambridge a fotografiat vietatea care stătea nemișcată lângă tocul ușii. În imagine se pot observa picioarele lungi, care stau întinse pe perete. Acestea nu au aceleași dimensiuni, motiv pentru care Alina a urcat captura pe Reddit, unde utilizatorii au încercat să afle dacă este un păianjen sau o altă insectă.

”Nu știu de cât timp a fost acolo sau de unde a venit, dar m-a speriat serios și mi-a cauzat mâncărimi pe tot corpul. Am înghețat și am strigat numele partenerului meu - nu am vrut să mă apropii prea mult de ea în cazul că s-ar fi mișcat.

Trăim într-o zonă destul de rurală, lângă o mulțime de câmpuri, așa că avem o mulțime de păianjeni și lucruri târâtoare, dar nu am mai văzut așa ceva până acum.”, a scris ea.

Citește și: Mackenzie Strong, femeia albinoasă cu ochii violet, a uimit o lume întreagă. Toți cred că e un personaj de film

Ce este creatura cu picioare lungi

Alina a încărcat fotografia alarmantă pe rețelele de socializare cu descrierea: „Ce este asta?!”

Postarea ei a captat rapid atenția internauților și sute de oameni au privit neîncrezători la dimensiunile „păianjenului”. Au fost o mulțime de glume pe seama tentaculelor și creatura a fost atunci identificată ca un Dicranopalpus Ramosus.

Profesorul Adam Hart, expert în păianjeni, a declarat pentru The Sun: ”Ceea ce avem aici nu este, de fapt, un păianjen. Este un alt tip de arahnide dintr-un grup numit Opiliones - mai frecvent numit harvestmen. Aceștia arată, de obicei, ca o stafidă cu picioare lungi. Sunt total inofensivi”.

Citește și: Connie Culp, prima femeie din SUA care și-a făcut transplant de față. Cum arăta înainte ca soțul său să o împuște

De atunci, creatura a fost eliberată în sălbăticie, dar Alina nu a scăpat de mâncărimile provocate de vederea ei. ”Mă bucur să aflu că sunt inofensive, dar cu siguranță nu vreau să mai văd unul în casa mea”, a afirmat ea.

Graham Tinsley, bucătarul Familiei Regale a Marii Britanii rupe tăcere. Ce dezvăluiri a făcut despre Regina Elisabeta a ... Claire Louise Owen, femeia care mănâncă bureți. Ce afecțiune are. "Nu pot să mă abțin"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x