Antena Căutare

Graham Tinsley, bucătarul Familiei Regale a Marii Britanii rupe tăcere. Ce dezvăluiri a făcut despre Regina Elisabeta a II-a

Graham Tinsley, bucătarul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a, a dezvăluit mai multe detalii despre obiceiurile Majestății Sale.

colaj regina elisabeta a II-a Galerie
Graham Tinsley, bucătarul care a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a, a dezvăluit mai multe detalii despre obiceiurile Majestății Sale. | Profimedia

Graham a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a de mai multe ori, la evenimente speciale. Un obicei neobișnuit, neștiut de fanii Familiei Regale a Marii Britanii, este acela că farfuriile cu mâncare pentru Regină erau radiografiate înainte de ajunge pe masă.

Astfel, cei care o păzesc pe Regina Marii Britanii se asigurau că mâncarea nu conține ceva dăunător pentru ea.

Citește și: 5 poze de la nunțile regale pe care nu le-ai văzut până acum. Ce s-a întâmplat în culisele evenimentelor fastuoase

Chef Graham, bucătarul Reginei Elisabeta a II-a, face dezvăluiri

Bucătarul chef a făcut mai multe mărturisiri legate de regimul alimentar al Reginei într-un interviu pentru publicația Hello, spunând că gărzile de corp are Majestății Sale erau foarte stricte și atente la ce mâncare îi este servită.

Citește și: Regina Elisabeta s-a retras de la evenimentul dedicat Zilei Comemorării cu două ore înainte de start. Kate Middleton a înlocuit-o

“Dacă găteam doar pentru familia regală, nu eram întotdeauna conștienți de cei care se ocupau de securitate. Dar totul se schimba dacă veneau să ia cina mai mulți șefi de stat. Apoi gărzile de corp au început să fie și mai stricte”, a povestit Graham în noul interviu.

Graham a mai povestit că dacă el și echipa sa aveau să gătească pentru mai mulți șefi de state, trebuiau mai întâi să ajungă la o secție de poliție, unde erau inspectați, și apoi erau aduși de către polițiști la locația unde se ținea masa festivă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru petrecerile fastuase, Graham a explicat că el și ceilalți bucătari erau obligați să treacă tot echipamentul lor de gătit și toată mâncarea printr-un scanner de radiografie.

“Unele petreceri aveau chiar și nume de cod pentru a-I proteja pe cei prezenți acolo”, a mai adăugat bucătarul șef, potrivit New York Post.

Chef Darren McGrady, un alt bucătar care a avut ocazia să gătească pentru Regina Elisabeta a II-a, a dezvăluit într-un video pe YouTube că a păcălit-o o dată pe Regina Marii Britanii să alege să mănânce desertul preferat al Prințesei Diana. În trecut, pe când trăia Prințesa Inimilor, Darren i-a gătit de multe ori și îi știa dela obiceiurile și gusturile atunci când venea vorba de mâncare.

“Mereu sugeram două feluri de budincă pentru desert – preferata Daianei și un fel de budincă despre care știam sigur că Reginei nu îi place și așa o făceam pe Majestatea Sa să aleagă sufleul cu cremă de unt”, a explicat Darren McGrady.

Citește și: Ce se întâmplă cu hainele vechi ale Reginei Elisabeta a II-a. Abia acum a ieșit la iveală adevărul

Ce preferă Regina Elisabeta să mănânce

Publicația The Post scria în 2017 că Regina prefer de regulă felurile de mâncare simple, preparate din ingrediente și produse proaspete, locale. De asemenea, se pare că Majestatea Sa este complet îndrăgostită de ciocolată.

Potrivit British Heritage, monarhul în vârstă de 95 de ani își începe ziua cu o ceașcă de ceai Earl Grey și un bol de cereale. Prânzul și cina conțin fie pește fript sau pui, cu garnitură din legume. Băutura alcoolică prefertă a Reginei Elisabeta a II-a este un cocktail făcut cu gin și Dubonnet.

Mackenzie Strong, femeia albinoasă cu ochii violet, a uimit o lume întreagă. Toți cred că e un personaj de film... Alina a găsit această creatură în casă și a înghețat de spaimă. Ce este vietatea care seamănă cu un paianjen, dar nu e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x