Antena Căutare

Apa de ploaie, înlocuită cu alcoolul. A fost inventat norul din care plouă cu picături de tequila

Credeai că norii sunt apa de ploaie? Nicidecum. Mai nou, tequila a luat locul substanţei fără d ecare nu se poate trăi. H2o s-a transformat într-un dintre cele mai cunoscute băuturile alcoolice.

Credeai că norii sunt apa de ploaie? Nicidecum. Mai nou, tequila a luat locul substanţei fără de care nu se poate trăi. H2o s-a transformat într-un dintre cele mai cunoscute băuturile alcoolice.

Norul de tequila despre care vorbim face parte din instalaţia prezentată în cadrul galeriei de artă Urban Spree din Berlin, fiind realizat de o agenţie de publicitate din Mexic.

În martie, vremea din Germania este ploioasă. Astfel, prin intermediul instalaţiei, se doreşte încurajarea locuitorilor din Berlin să meargă în vacanţă în Mexic.

"Minunea" a fost realizată cu ajutorul umidificatoarelor specializate, care vibrază băutura la o frecvenţă ultrasonică, transformând-o în ceața asemănătoare unui nor, scrie descoperă.ro. Aceasta se condensează formându-se picăturile mult dorite de tequila.

Clientul cu haine sărace s-a dus să comande mâncare, dar a fost refuzat! În scurt timp, tânărul le-a dat tuturor o lecți... Gafa anului de la Oscar s-a repetat cel mai ironic mod! Urale și aplauze în sală: ”Premiul merge la... Emma Stone și LaL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x