Antena Căutare

Apariție bizară pe cer! Un obiect straniu a băgat panica printre locuitorii unui oraș

O întreagă controversă s-a născut în mediul online după ce un britanic a filmat momentul în care pe cer apare un obiect straniu.

O întreagă controversă s-a născut în mediul online după ce un britanic a filmat momentul în care pe cer apare un obiect straniu.

Totul s-a petrecut în cunoscutul oraș Gloucester din Marea Britanie. La un moment dat, pe cer a apărut ceea ce pare a fi o navă extraterestră.

Inițial, Rob Wheatman a crezut că este vorba despre o stea, dar apoi și-a dat seama că lumina de pe cer este una pâlpâitoare.

A avut suficientă prezență de spirit pentru a filma totul! Acum, internauții au născut o adevărată dezbatere pe marginea acestui subiect. Unii zic că e un avion sau o stea, alții cred cu tărie că este un obiect zburător neidentificat.

Scenariu de telenovelă? Nu, doar realitatea! Două surori gemene s-au căsătorit cu doi frați gemeni și sunt amândouă însă... „Bumbăcel” este pisica minune, ce a uimit întreaga planetă! Toți au crezut că felina e oarbă, dar au fost hipnotizați de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x