Antena Căutare

Așa arăta la 24 de ani, când consuma zilnic 5 litri de suc. Acum e de nerecunoscut după ce a slăbit 127 kg

Erika Olson, o tânără care obișnuia să consume peste 5 litri de sifon pe zi, a reușit să slăbească 127 de kilograme într-un timp foarte scurt.

erika olson cand avea 190 de kilograme dupa ce si-a pus inel gastric Galerie
Erika Olson, o tânără care obișnuia să consume peste 5 litri de sifon pe zi, a reușit să slăbească 127 de kilograme | Profimediaimages.ro

Studenta a dus o viață haotică, bazată pe o dietă ce conținea doar alimente fast-food și de patiserie, combinate cu băuturi bogate în zahăr și a ajuns, înainte să împlinească 26 de ani la 190 de kilograme.

”Când eram masivă, de obicei treceam peste micul dejun. Prânzul și cina erau asemănătoare. Little Caesars erau favoriții mei. Obișnuiam să mănânc de obicei o întreaga pizza cu pepperoni. Consumam și o mulțime de preparate McDonald's.”, a spus ea pentru Daily Mail.

Însă dincolo de fast food, Erika mânca o mulțime de dulciuri: ”Aveam întotdeauna ceva dulce, indiferent dacă era suc, tort sau alte prăjituri. Beam o mulțime de suc.”.

Citește și: Andrea Ivanova, o Barbie voluptoasă. Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume

În 2018, Erika a aflat că este prediabetică și s-a hotărât să facă o schimbare. ”Bunica mea a murit din cauza complicațiilor cauzate de diabet și bunicul meu a murit din cauza problemelor legate de diabet, cu câteva luni înainte de a începe să piardă în greutate.

M-am gândit doar: Am 24. Sunt prea tânără pentru a avea astfel de probleme. Am încercat din când în când să încep o rutină de exerciții fizice, dar mă dureau genunchii și picioarele. Mama mea a fost, de asemenea, o motivația imensă pentru mine”, a povestit tânăra.

Citește și: Cum arată azi Arya Permana, poreclit „cel mai gras copil din lume”, după ce a slăbit 110 kilograme

Cum arată Erika Olson după ce a slăbit 127 kilograme

În august 2018, Erika a suferit o intervenție de by-pass gastric pentru a-și micșora stomacul și a o ajuta să renunțe la obiceiurile alimentare nesănătoase. În timpul pregătirii pentru operație, medicii i-au recomandat să țină o dietă pe bază de lichide, care avea să-i micșoreze considerabil ficatul chinuit de stilul haotic de viață.

Acum, la aproape trei ani de la acel moment, tânăra preferă alimentele bogate în proteine și substanțe nutritive.

Citește și: Creatura bizară, cu dinți de om, descoperită de un pescar amator. Ce este și de ce a atras atenția

”Consum aproximativ 1.800 de calorii pe zi. La micul dejun, beau cafea și mănânc omletă cu niște brânză și cârnați de curcan. De obicei, am și o felir de pâine prăjită. La jumătatea dimineții, am parte de un baton de proteine, iar la prânz prefer tortilla, felii de mere și unt de arahide. La cină am, de obicei, carne cu legume și orez. Mănânc cam același lucru în fiecare zi.”, a mai afirmat Erika.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu transformarea Erikei Olson.

Cum arată femeia care e dependentă de operații estetice. Ea a făcut 5 operații de mărire a sânilor... Cum arată acum fetița care s-a născut cu părul cărunt. Mayah este o frumusețe de copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x