Antena Căutare

Cum arată femeia care e dependentă de operații estetice. Ea a făcut 5 operații de mărire a sânilor

Star Deluidice, o femeie de 31 de ani din Birmigham, este dependentă de operații estetice, dar unii ar spune că a exagerat.

Star Delguidice top colorat Galerie
Star Delguidice este dependentă de operații estetice și are deja 5 operații de mărire a sânilor. | profimedia

Frumoasa brunetă a cheltuit o avere pentru a arăta așa cum este astăzi, fiind mândră de noua ei înfățișare. Obsesia ei pentru operații a dus-o pe englezoaică atât de departe încât a cerut o scutire medicală pentru a încălca regulile impuse de pandemia de coronavirus.

Star Deluidice a încălcat regulile de călătorie pentru a ajunge în Belgia pentru o cincea operație de mărire a bustului. Femeiea în vârstă de 31 de ani a cheltuit peste 23.000 de dolari, o sumă colosală, pentru operații de înfrumusețare.

Bruneta a început procesul de schimbare al înfățișării ei în urmă cu 14 ani. Primele patru operații estetice au fost de mărire a bustului, iar ultima intervenție a fost pentru micșorarea bustului. Astfel, Star a ajuns de la cupa G la cupa D.

Femeia are peste 150 de operații estetice

Atunci când s-au impus restricțiile de călătorie, Star nu a vrut să își anuleze programarea pe care o avea în Belgia la clinica de înfrumusețare. Din fericire, bruneta a primit o scutire medicală conform căreia ea sufera de dureri de spate din cauza bustului prea mare și asta îi aducea și anxietate.

Astfel, regulile de restricție instalate în Marea Britanie au fost încălcate prin scutirea medicală primită ce îi asigura pe oamenii legii că ea are nevoie de îngrijire medicală urgentă. Pe ultima operație, diva a cheltuit 7.500 de lire.

Vezi mai multe imagini cu Star Deluidice în GALERIE FOTO

“Chirurgul la care am apelat este cel mai bun, abia mai puteam să merg înainte de operație, având dureri cumplite”, mărturisește Star, potrivit Daily Mail.

Citește și: Andrea Ivanova, o Barbie voluptoasă. Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume

Procesul de schimbare are corpului ei a început încă de când avea 17 ani, iar de atunci investiția pe care a făcut-o în propria imagine este uriașă. La întoarcere, bruneta a petrecut 14 zile în carantină, în orașul său natal, Birmingham.

Despre primele patru operații estetice, Star a dezvăluit că au costat în total 16.000 de lire, adică 4.000 de lire fiecare.

Deși inițial a spus că ar vrea să se oprească aici cu operațiile pentru că a cheltuit o mică avere pe ele, Star deja și-a rezervat una nouă, de această dată în zona posteriorului.

După ce ultima ei intervenție chirurgicală de micșorare și ridicare a sânilor a fost un succes, Star a decis că are acum nevoie de o operație pentru mărirea și liftingul posteriorului. Pentru această operație estetică, ea va călători în Columbia.

Citește și: Esther Calixte-Bea are o trăsătură fizică neobișnuită pentru o femeie. Cum arată de la gât în jos

Star a declarat că ultima operație de augmentare a posteriorului a fost o dezamăgire totală pentru că o făcea să arate de parcă poartă un scutec. Bruneta a mărturisit că nu își dorește implanturi noi de silicon în posterior, ci doar un lifting.

“Am avut mai mult de 150 de operații estetice, atât pentru față, cât și pentru transformarea corpului, încă de când eram o adolescentă și nu mă opresc aici”, a spus ea foarte hotărâtă.

Andrea Ivanova, o Barbie voluptoasă. Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume... Așa arăta la 24 de ani, când consuma zilnic 5 litri de suc. Acum e de nerecunoscut după ce a slăbit 127 kg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x