Antena Căutare

Bărbatul a văzut că i-a apărut un punct pe ureche, dar a crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Un bărbat a observat că i-a apărut un punct, ca o aluniță, pe una dintre urechi. A crezut că nu e grav, dar medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

colaj foto cu Rob Lindsay si semnul de pe ureche Galerie
Când au privit mai atent, medicii i-au dat un diagnostic dureros | sursa foto: Profimedia

Omul era perfect sănătos atunci când, într-o zi, a văzut că i-a apărut pe una dintre urechi un punct foarte asemănător cu o aluniță. Inițial a ales să ignore semnul, dar nu a durat mult și medicii i-au dat un diagnostic crunt, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Un bărbat a observat că i-a apărut un punct pe ureche și a crezut că nu e grav, dar medicii i-au dat un diagnostic dureros

Aceasta este povestea de viață a lui Rob Lindsay, un bărbat trecut de 50 de ani, din Queensland (Australia). Era în septembrie 2019 atunci când omul s-a privit în oglindă și a văzut că i-a apărut un punct maroniu, asemănător cu o aluniță.

Citește și: O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au dat

Pus pe gânduri de descoperirea făcută, acesta a mers la medicul generalist, care a fost de părere că nu este nimic grav. Totuși, fiindcă explicația nu l-a liniștit, australianul a ales să se lase consultat și de un doctor dermatolog. După numeroase analize și investigații, printre care și o biopsie, medicii i-au dat un diagnostic crunt: era vorba despre un melanom extrem de periculos.

Nu a durat mult și bărbatul a fost operat și medicii au fost nevoiți să îi îndepărteze mare parte din ureche. În plus, omul s-a ales cu o tăietură destul de mare pe gât, pentru care au fost necesare mai bine de 80 de copci, arată cei de la dailymail.co.uk.

Citește și: Un băiețel de 8 ani avea dureri de burtă și părinții au crezut că nu e grav. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Rob Lindsay, de meserie specialist în IT, a recunoscut ulterior faptul că nu avea obiceiul să folosească vreo cremă cu factor de protecție solară.

Acum, după ce a trecut prin toată această experiență în care medicii i-au dat un diagnostic crunt pornind de la un simplu punct apărut pe ureche, omul dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolul reprezentat de soare. În plus, australianul este acum de părere că ar fi putut evita sau minimiza problema aceasta daca ar fi putut cremă de protecție solară încă din copilărie sau tinerețe. Mesajul său a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților, care au apreciat din plin nu doar sinceritatea, ci și modul în care a ales să îi ajute pe alții folosindu-se de toată această experiență dureroasă prin care a trecut, totuși, cu bine.

Citește și: Totul despre tinitus. De ce apare țiuitul în urechi și cum se tratează

Când a privit ecografia bebelușului său, femeii nu i-a venit să creadă. Ce a văzut mama pe chipul copilului... Micul dejun primit de o româncă la un hotel din Eforie Nord. Ce primesc turiștii care dau 340 de lei pe o cameră: „Ca la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x