Antena Căutare

Bărbatul care a fost internat 8 luni din cauza bolii Covid-19. Ce spun medicii despre cazul lui special

Nicholas Synott, un pilot al companiei British Airways, s-a întors acasă după ce a petrecut 243 de zile în spital, fiind infectat cu Sars-Cov-2.

barbat care e internat in spital si conectat la aparate pentru ca a luat coronavirus Galerie
Nicholas Synott, în vârstă de 59 de ani, a fost internat în martie după ce a luat virusul Sars-Cov-2 | Shutterstock.com

Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus în în timpul unei curse regulate la Houston și de atunci s-a luptat cu boala provocată de nemilosul virus. Iar perioada nu a fost deloc ușoară pentru el.

Inițial, Nicholas a intrat în insuficiență respiratorie și a fost nevoie de un ventilator pentru a-l ajuta să rămână în viață. Curând, el a fost conectat la alte două aparate care să-i monitorizeze inima și plămânii.

Citește și: Cât durează, cu adevărat, imunitatea la vaccinul anti-COVID. Raed Arafat a oferit o serie de informații

”Fiecare organ din corpul său a fost afectat de Covid-19. A făcut față tuturor încercărilor și a supraviețuit doar pentru că starea lui de sănătate era anterior foarte bună, condiție absolut necesară pentru un pilot.”, a afirmat dr. Biswajit Kar, unul dintre medicii săi.

Cum a fost posibilă însănătoșirea lui Nicholas Synott

Medicii spun că Nicholas Synott este un caz special. Ei s-au temut că unele organe ale pacientului vor avea de suferit din cauza medicamentației în cantități mari.

Specialiștii consideră că unul dintre lucrurile care l-au ajutat pe bărabt să-și revină este soția sa, care i-a fost alături clipă de clipă.

Citește și: Klaus Iohannis e doar unul dintre șefii de stat cu mușchi. Ce politicieni europeni scot la iveală brațe bine lucrate la vaccinare

”Cu sprijinul soției mele și gândul să mă întorc la copii mei. A fost o călătorie grea, dar am ajuns acolo unde suntem”, a declarat Synott, care speră să se reîntoarcă în Houston în condiții mai bune.

El a adaugat că vrea să viziteze grădina zoologică din Houston, pe care a spus că o vedea zilnic pe fereastra camerei sale de spital.

„Vreau să mă întorc și vreau să-mi vizitez toți prietenii și vreau să le mulțumesc personal pentru tot ceea ce au făcut pentru mine”, a mai spus Synott, conform ABC News.

Citește și: Ce se întâmplă cu persoanele care sosesc în România după ce au făcut și a doua doză de vaccin anti coronavirus

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Surorile de 450 kg uimesc o lume întreagă. Cum arată femeile și de ce boli suferă... A învins cancerul, dar medicii i-au spus că nu va mai avea niciodată copii. Cum a fost posibil să nască un bebeluș perfe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x