Antena Căutare

Bărbatul care nu și-a mai dorit să arate ca un om. Cum arăta înainte să-și taie degetele, nasul și să se opereze - FOTO

Este cel mai ”modificat om” și e hotărât să nu mai semene cu unul. Anthony Loffredo a investit sume uriașe în transformarea lui, care îl face să arate ca un ”extraterestru negru”.

colajd e imagini cu Anthony Loffredo care s-a operat sa arate ca un extraterestru negru Galerie
Este cel mai ”modificat om” și e hotărât să nu mai semene cu un om. Anthony Loffredo a investit sume uriașe în transformarea lui, care îl face să arate ca un extraterestru. | Captura Youtube

Recent, bărbatul a decis că mâinile sale nu se potrivesc cu chipul, așa că și le-a transformat în gheare după ce și-a tăiat două degete în încercarea sa, disperată cred unii, de a deveni un ”extraterestru negru”.

Anthony Loffredo este hotărât să-și transforme complet aspectul și a suferit deja mai multe modificări ale corpului, inclusiv despicarea limbii, tăierea nasului și acoperirea pielii cu piercing-uri și tatuaje.

Citește și: Povestea impresionantă a doi călugări. Bărbatul a cerut-o în căsătorie după o săptămână: „Nu știa nici măcar care e numele meu”

I s-a îndepărtat și buza superioară într-o procedură la începutul acestui an, potrivit Mirror. În ciuda acestor modificări, tânărul de 33 de ani susține că a finalizat doar 34% din transformarea obiectivului său.

Bărbatul care nu și-a mai dorit să arate ca un om. Cum arăta înainte să-și taie degetele și să se opereze

Anthony, care este din Franța, a suferit modificări corporale extreme în ultimii 10 ani, asumându-și riscuri uriașe, inclusiv să orbească în timp ce își tatuează globul ocular.

De asemenea, anterior i s-au îndepărtat ambele urechi chirurgical pentru a arăta ca un extraterestru și a suferit o despicare a limbii, pe care și-a colorat-o în verde.

Francezul a călătorit mult pentru diversele sale proceduri, îndreptându-se anul trecut spre Spania pentru a îi fi extirpat nasul chirurgical, deoarece operația este ilegală în țara sa natală.

Citește și: Experiența de coșmar prin care a trecut o tânără. Și-a vopsit părul și l-a acoperit cu o plasă de la supermarket

De asemenea, i s-au pus implanturi dermice pe față, ceea ce îi conferă pielii o textură mai plină și linii cizelate pe pomeți.

Anthony își documentează transformările pe contul său de Instagram, Black Alien Project, șocându-și în mod repetat cei 718.000 de urmăritori cu eforturile pe care este dispus să le facă pentru a-și schimba aspectul.

Imagini cu cea mai recentă modificare a corpului său, crearea unei „gheare extraterestre”, au fost distribuite pe pagina sa după operație. În imagini se observă o cicatrice cusută.

Modificările sale controversate îi împart frecvent pe adepții săi. Unii îi pun la îndoială motivele, în timp ce alții îi laudă îndrăzneala.

Citește și: Ei sunt frații reptilă. Vecinii lor cred că familia a fost blestemată și de aceea chipul copiilor arată diferit

O persoană a scris: „Acest lucru este deranjant și fascinant în același timp. Nu credeți că aș putea face asta, dar vă felicit pentru că vă trăiți visul.”

Un altul a comentat: "Felicitări pentru că ai continuat proiectul. Este incredibil de minunat."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea impresionantă a doi călugări. Bărbatul a cerut-o în căsătorie după o săptămână: „Nu știa nici măcar care e nume... Imagini adorabile cu a doua cea mai bogată pisică din lume. Este o „actriță” talentată și a ajuns la o avere impresionan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x