Antena Căutare

Barmanitele dintr-o cafenea din Orlando servesc cafeaua in bikini

Barmanite in bikini? Da, este politica de vanzari a unei cafenele din Orlando, care a atras atentia localnicilor inca de la deschiderea localului, din noiembrie, scrie Huffington Post.com

Conform ziarulul local Orlando Sentinel femeile care servesc clientii imbracate sumar spun ca s-au obisnuit deja cu privirile barbatilor sau ale femeilor.

"Ne place sa aratam ce avem", a spus o chelnerita de 20 de ani care lucreaza in cafenea.

Chiar si franciza barului se declara "provocatoare", iar site-ul precizeaza ca misiunea sa este sa "provoace senzualitate prin uniforma barmanitelor", pentru a oferi clientilor o cafea si o experienta unica.

Poate parea surprinzator, dar ideea servirii cafelei in bikini nu este deloc una noua. Inca din anul 1996 s-au deschis astfel de localuri care au ridicat multe sprancene printre clienti. In 2009, spre exemplu, 5 angajate au fost acuzati de prostitutie dupa ce s-a descoperit ca femeile primeau bacsisuri mai mari atunci cand le permiteau clientilor sa le atinga sanii si fundul, conform AP.


Foto: Alamy

Un copil de doi ani a dat peste cap zborul unui avion... VIDEO! Vezi cum arata femeia VAMPIR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x