Blocată sub o cămilă de 600 de kilograme, o femeie a recurs la cel mai nebunesc gest: „I-am mușcat testiculele pentru a-l da jos de pe mine”

O femeie din Florida a reușit să scape de sub o cămilă mușcându-i testiculele după ce aceasta a intrat în țarcul animalului ca să-ți salveze câinele, iar cămila s-a așezat pe ea, spun autoritățile. 

O femeie din Florida a reușit să scape de sub o cămilă mușcându-i testiculele după ce aceasta a intrat în țarcul animalului ca să-ți salveze câinele, iar cămila s-a așezat pe ea, spun autoritățile.

Evenimentul a avut loc în Tiger Truck Stop din Grosse Tete, Los Angeles, iar deputatul parohului, Louis Hamilton Jr., a declarat că animalul, care cântărește 600 de kilograme, pe numele lui Casper, „nu a făcut nimic rău”.

Conducerea centrului Tiger Truck Stop, au dat în judecată cuplul cu pricina. În timpul unei excursii, un cuplu s-au oprit din vizită și au coborât din camion pentru a-și lăsa cățelul să se dezmorțească, iar soțul a început, în mod inexplicabil, să arunce mâncare pentru câinele lor în incinta cămilei.

Atunci, câinele a intrat în țarc, cuplul l-a urmat, iar ghinionul a făcut ca animalul lor de companie să fie surd și nu le-a răspuns, iar cămila s-a năpustit, spune managerul, pe femeia care alerga după câine. Cămila a reacționat ghemuindu-se pe femeie, care a făcut apoi ceea ce credea că trebuie să facă pentru a scăpa.

Ea a spus: „I-am mușcat testiculele pentru a-l da jos de pe mine”. Iar directorul spațiului a adăugat că cuplul a fost „agresiv”cu Caspar.

Hamilton a declarat că: „până la urmă, de ce ar face cineva asta? Caspar este un uriaș blând. Orice animal pe care îl provocați, va lovi înapoi. Este instinct”.

Cuplul din Florida a ignorat semnele de avertizare, iar managerul a spus că ar fi trebuit să ceară ajutor. Aceștia au fost dați în judecată pentru încălcarea legii impuse de instituție și pentru maltratarea lui Casper.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri