Antena Căutare

Blocată sub o cămilă de 600 de kilograme, o femeie a recurs la cel mai nebunesc gest: „I-am mușcat testiculele pentru a-l da jos de pe mine”

O femeie din Florida a reușit să scape de sub o cămilă mușcându-i testiculele după ce aceasta a intrat în țarcul animalului ca să-ți salveze câinele, iar cămila s-a așezat pe ea, spun autoritățile. 

O femeie din Florida a reușit să scape de sub o cămilă mușcându-i testiculele după ce aceasta a intrat în țarcul animalului ca să-ți salveze câinele, iar cămila s-a așezat pe ea, spun autoritățile.

Evenimentul a avut loc în Tiger Truck Stop din Grosse Tete, Los Angeles, iar deputatul parohului, Louis Hamilton Jr., a declarat că animalul, care cântărește 600 de kilograme, pe numele lui Casper, „nu a făcut nimic rău”.

Conducerea centrului Tiger Truck Stop, au dat în judecată cuplul cu pricina. În timpul unei excursii, un cuplu s-au oprit din vizită și au coborât din camion pentru a-și lăsa cățelul să se dezmorțească, iar soțul a început, în mod inexplicabil, să arunce mâncare pentru câinele lor în incinta cămilei.

Atunci, câinele a intrat în țarc, cuplul l-a urmat, iar ghinionul a făcut ca animalul lor de companie să fie surd și nu le-a răspuns, iar cămila s-a năpustit, spune managerul, pe femeia care alerga după câine. Cămila a reacționat ghemuindu-se pe femeie, care a făcut apoi ceea ce credea că trebuie să facă pentru a scăpa.

Ea a spus: „I-am mușcat testiculele pentru a-l da jos de pe mine”. Iar directorul spațiului a adăugat că cuplul a fost „agresiv”cu Caspar.

Hamilton a declarat că: „până la urmă, de ce ar face cineva asta? Caspar este un uriaș blând. Orice animal pe care îl provocați, va lovi înapoi. Este instinct”.

Cuplul din Florida a ignorat semnele de avertizare, iar managerul a spus că ar fi trebuit să ceară ajutor. Aceștia au fost dați în judecată pentru încălcarea legii impuse de instituție și pentru maltratarea lui Casper.

Imagini sfâșietoare! Un elefant dintr-o specie rară a fost împușcat cu 70 de gloanțe și lăsat să plutească pe un râu... „Zgomote ciudate”, înregistrate pe Marte de sonda InSight. Specialiștii NASA, teorii contradictorii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x