Antena Căutare

Bradul de Crăciun nu ar trebui băgat în casă! Un detaliu ignorat de toată lumea poate face diferența!

Se apropie Crăciunul și toată lumea va începe să alerge după bradul perfect! Există totuși un detaliu ce ar putea să te facă să nu îl mai bagi în casă!

Se apropie Crăciunul și toată lumea va începe să alerge după bradul perfect! Există totuși un detaliu ce ar putea să te facă să nu îl mai bagi în casă!

O echipă de cercetători a ajuns la concluzia că cel mai bine este să lăsăm bradul de Crăciun afară, chiar dacă tradițional vorbind, noi toți îl punem în căldura căminului nostru.

Detaliul ce scapă tuturor este surprinzător: iarna, când temperaturile scad foarte mult, diferitele insecte precum termite, păianjeni, căpușe sau păduchi hibernează.

Odată ce ajung la sursă de căldură, aceste vietăți se trezesc la viață.

Detalii neștiute! Ce pensie avea Stela Popescu, după mai bine de 50 de ani de carieră!

Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să achiziționezi brazi din surse de încredere și, înainte să începi împodobitul, să verifici că nu ai parte de musafiri neașteptați!

Motivul pentru care glugile au blană, indiferent dacă e vorba despre femei sau bărbați! Și nu are legătură cu moda!... Nu e atât de ușor să fii cântăreață. Când ți-e lumea mai dragă, se prăbușește scena odată cu tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x