Antena Căutare

N-ai apucat să iei nimic? Idei de cadouri de Valentine’s Day, pentru persoana iubită, în funcție de durata relației

Cadoul de Valentine's Day este pregătit, ai un tonus bun pentru Ziua Îndrăgostiților și planuri mare pentru a petrece timpul în compania persoanei iubite? Excelent! Însă, în cazul în care ai fost pe grabă și nu ai reușit să pregătești nimic pentru deja celebra zi de 14 februarie, atunci îți oferim câteva idei pe luat în calcul pe ultima sută de metri. Sau, de ce nu, în viitorul apropiat!

N-ai apucat să iei nimic? Idei de cadouri de Valentine’s Day, pentru persoana iubită, în funcție de durata relației
Codouri de Ziua Îndrăgostiților, în funcție de durata relației

Emma McLaughlin şi Nicola Kraus, autoarele romanului best-seller „Nanny Diaries”, care a avut parte şi de o ecranizare la Hollywood, au sugerat o sticlă de whiskey sau bourbon pentru bărbaţi şi un buchet „fabulos” de flori drept cadou pentru femei, notează Mediafax.

„Fii creativ”, au spus ele. „Nu trebuie să fie trandafiri. Care sunt culorile din apartamentul ei? Arată că eşti atent. Dar în mod sigur nu lalele. Nimic nu e mai puţin sexy decât lalelele.”

Citește și: Valentine`s Day. Cum spui „Te iubesc!” în 100 de limbi

Sunteți împreună de un an

Un an de relaţie este cea mai bună perioadă pentru sărbătorirea Zilei Îndrăgostiţilor, consideră unii experți. Relaţiie sunt suficent de fragede încât să mai existe senzaţia de noutate, dar destul de înaintate încât să te simţi confortabil cu celălalt.

O propunere de cadou potrivit pentru perioada aceasta ar fi un masaj în cuplu oferit în dreptul şemineului, urmat de o sticlă de şampanie şi nişte fructe în ciocolată.

Experții au mai sugerat că bărbaţilor le-ar plăcea să primeasă bilete la un concert sau eveniment sportiv, în timp ce femeile ar putea fi oricând mulţumite prin nişte bijuterii alese. Sau chiar niște haine sport.

Citește și: Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Valentine's Day. Tu cum sărbătorești Ziua Îndrăgostiților?

Sunteți împreună de cinci ani

Relaţia care a împlinit cinci ani are nevoie, de Ziua Îndrăgostiţilor, de ceva cu adevărat distractiv şi incitant, e de părere Abby Larson, fondatoarea unui site în domeniu. „Pentru răsfăţ, comandă o limuzină care să vă ia de acasă şi să vă ducă la un restaurant nou fabulos”, a sugerat ea. „Încheiaţi seara la un bar plin de viaţă sau dansând în noapte la un club local de jazz — undeva comod şi mai puţin luminos unde să vă puteţi cuibări într-un colţ”

„Buget restrâns? Săriţi peste maşină, comandaţi o pizza în formă de inimă, apoi duceţi-vă la cel mai apropiat ring de dans, unde să vă puteţi pierde unul în braţele celuilalt”, continuă Larson.

Sunteți împreună de zece ani

După zece ani de relaţie, sunt foarte mari şansele ca tu şi iubitul tău să fi trecut deja de repetate ori prin toate activităţile tipice Zilei Îndrăgostiţilor, motiv pentru care în acest moment aţi putea să plănuiţi sau să cumpăraţi ceva cu adevărat semnificativ.

De exemplu, o idee bună pentru ea ar putea fi o expediţie în doi, de preferat în locul în care v-aţi cunoscut sau unde aţi sărbătorit primul 14 februarie împreună.

Sunteți împreună de 25 de ani

Dacă aţi ajuns la 25 de ani de relaţie, aţi putea pune la cale ceva numai pentru voi, ceva de care nu v-aţi putut bucura în linişte în ultimii ani. O surpriză frumoasă pentru partener ar fi o „evadare” de weekend, fie la o pensiune din apropiere, fie o minivacanţă în Europa.

Cuplurile care obişnuiesc să facă des călătorii s-ar putea bucura de o hartă personalizată care să conţină toate locurile în care aţi mers împreună.

Sunteți împreună de 50 de ani

Pentru că 50 de Zile ale Îndrăgostiţilor merită ceva cu totul deosebit, ai putea opta pentru un colier cu o singură piatră de smarald (simbol pentru dragoste, potrivit aceleiaşi Abby Larson) sau, în cazul unui buget mai redus, o cutie de bijuterii făcută de mână pe care să o umpli cu bileţele despre viaţa voastră împreună.

Alt cadou potrivit ar fi un album fotografic al istoriei relaţiei voastre, completat cu scrisori şi alte amintiri, sau un slideshow video cu un fundal muzical care să aibă o semnificaţie puternică pentru amândoi.

Valentine`s Day. Cum spui „Te iubesc!” în 100 de limbi... Valentine`s Day. Sfântul Valentin a fost primul care trimis un mesaj de dragoste pe 14 februarie. Tradiții și legende de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x