Camerele de supraveghere au filmat totul! Scaunele au început să se miște singure prin bar (VIDEO)

s Recent, pe internet a apărut un clip video în care este surprins momentul în care o fantomă își face de cap într-un bar, în timpul nopții.

Recent, pe internet a apărut un clip video în care este surprins momentul în care o fantomă își face de cap într-un bar, în timpul nopții.

Era o seară ca oricare alta atunci când angajații au închis localul și au plecat acasă, lăsând doar camerele de supraveghere deschise. Totuși, nimeni nu se aștepta ca, peste câteva ore, în imagini să se vadă clar momentul în care scaunele sunt împinse de sub bar.

Incidentul s-a petrecut într-o berărie din Idaho, Statele Unite.

Ca să demonstreze că filmarea este cât se poate de reală, angajații au publicat inclusiv poze mai detaliate cu barul, pentru ca toată lumea să se convingă de faptul că o persoană nu s-ar fi putut strecura sub bar, ca să împingă scaunele, fără să fie văzută.

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată lumea, stârnind fel de fel de reacții. Unii au fost de părere că este vorba despre o fantomă, în timp ce alții au preferat să creadă că este doar o farsă a celor de la bar.

Voi ce părere aveți?

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri