Antena Căutare

Cascada din inima Harghitei, care atrage tot mai mulţi turişti. Apa care cade de la șapte metri a înghețat. Peisajul este spectaculos!

Apa care cade de la 7 metri a îngheţat pe stânci şi a format ţurţuri spectaculoşi. Pentru peisajul de basm, oamenii parcurg drumul anevoios prin natură.

Apa care cade de la 7 metri a îngheţat pe stânci şi a format ţurţuri spectaculoşi. Pentru peisajul de basm, oamenii parcurg drumul anevoios prin natură.

În liniştea pădurii de brad, se aude doar apa cum se loveşte de stânci. Până la cascadă nu este un drum uşor şi totuşi turiştii urcă muntele, căci locul, spun ei, e fascinant.

De data asta, nu a nins ca în alţi ani, dar în zona cascadei oamenii au găsit puţină zăpadă. Iar drumul îngheţat l-au transformat în derdeluş. Ce-i drept, şi drumul până la cascada Vărşag este o aventură.

Turiştii care nu au maşini puternice ajung la cascadă doar cu o cursă specială. Sunt urcaţi în căruţa trasă de cai şi mai bifează astfel, în vacanţă, şi o plimbare pitorească.

Filmuleț ȘOCANT. Un bărbat S-A SPÂNZURAT și imaginile au ajuns pe internet. Lumea e ÎNGROZITĂ!... HOROSCOP. Cum iubesc zodiile în 2018: Două dintre ele își găsesc marea dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x