Antena Căutare

Cât costă o noapte de cazare în hotelul-cartof, care are o singură cameră. Imagini din interiorul său

Turiștii pasionați de experiențe neobișnuite pot sta acum într-un cartof uriaș, echipat cu un pat, un șemineu, o baie și alte accesorii.

hotel-cartof Galerie
Cât costă o noapte de cazare în hotelul-cartof, care are o singură cameră. Imagini din interiorul său | Profimedia

Hotelul Big Idaho Potato este singurul hotel, sub formă de cartof, din lume, măsurând opt metri și jumătate lungime, aproape patru metri lățime și trei și jumătate metri înălțime, scrie The U.S. Sun.

Citește și: Ce a putut găsi o turistă în camera de hotel. A rămas fără cuvinte atunci când a deschis dulapul VIDEO

Cât costă o noapte de cazare în hotelul-cartof, care are o singură cameră. Imagini din interiorul său

Hotelul a fost construit în 2012 și a devenit destinația preferată pentru oaspeții care caută locuri neobișnuite de cazare. Totodată, are vedere spectaculoasă spre o zonă muntoasă.

Hotelul este ecologic, format din pereți groși de 10 inchi, ideali pentru încălzire și răcire. Este echipat cu aer condiționat și apă curentă și este situat în apropiere de centrul orașului Boise, Idaho.

Confecționat din oțel, ipsos și beton, hotelul are un dormitor, care vine complet echipat cu un pat personalizat, un șemineu, o cadă cu hidromasaj și cărți cu tematică de cartofi.

La câțiva pași, oaspeții vor avea acces la o baie dotată ca un spa, inclusiv cu o cadă cu hidromasaj, un șemineu și alte facilități de lux.

Citește și: De ce să nu folosești niciodată produsele de igienă gratuite, după ce te-ai cazat. Un manager de hotel a explicat motivul

Hotelul poate fi rezervat pe Airbnb, costând 207 de dolari pe noapte.

„Dacă îți place sentimentul pe care îl ai când mănânci cartofi din Idaho, îți va plăcea să stai într-un cartof uriaș, care a devenit confortabil, pentru doi adulți!” se arată în postare.

Turiștii au lăsat recenzii pozitive, după ce au petrecut în hotelul-cartof.

„Am stat la mijlocul lunii august și ne-am distrat de minune! Aerul condiționat a păstrat încăperea confortabilă, în ciuda căldurii de afară", a scris cineva.

„Proprietara nu a uitat de detalii, am găsit flori frumoase, proaspăt culese, și câteva gustări”.

„Baia de acolo era mai frumoasă decât a noastră de acasă.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce mii de femei au ajuns să sărute și să pipăie o statuie din bronz. Nu o să-ți vină să crezi de ce fac acest lucru... Cum arată și unde se află cel mai periculos magazin din lume. Puțini sunt oamenii care au curajul să vină aici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x